CARA ORDER

1.Isi Order Form di www.youandmycloset2.blogspot.com @ PM Fb(Youand Mycloset Full @ Youand Mycloset) atau email youandmycloset@gmail.com untuk pengesahan stok.

2.Sila tambah kos pos laju RM6.00 semenanjung/RM9.00 sabah & swk kecuali dinyatakan sebaliknya.

3.Pembayaran melalui :


Maybank 153010665947 (Siti Nor Ain Binti Mohamed Ghazali)

CIMB 03110019359528 (Siti Nor Ain Binti Mohamed Ghazali)

4.Selepas pembayaran dilakukan,sila emailkan/sms/pm:
-
Nama penuh (nama singkatan kurang digalakkan untuk mengelakkan pihak Poslaju return parcel kepada kami semula)
-
alamat lengkap
-no. telefon
-nama produk
-waktu transaksi

-transfer ke Maybank @ CIMB (pilih salah satu)
*jika pembayaran melalui Interbank Transfer, pengeposan akan dilakukan setelah bayaran telah 'CLEAR' di dalam akaun kami.

5.Pengeposan akan dibuat pada HARI YANG SAMA untuk pembayaran penuh diterima sebelum 4.30 petang setiap HARI BEKERJA (Isnin-Jumaat).Bayaran yg diterima selepas 4.30petang akan kami poskan hari bekerja berikutnya.

6. Segala kelewatan penerimaan barangan adalah diluar kawalan pihak kami.

7. Kami tidak akan bertanggungjawab keatas kerosakan/kehilangan barangan semasa urusan pos dilakukan.

8.Terima kasih kerana sudi berurusniaga dengan kami.

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.