Wednesday, 4 July 2018

ROYAL PINE FLAWLESS CREAM BY ALYLA

ROYAL PINE FLAWLESS SOLUTION CREAM BY NAFURARoyal Pine Flawless adalah penyelesaian masalah kulit anda untuk nampak sempurna & berseri-seri.
Royal Pine Flawless Solution telah dicipta untuk mengembalikan kesempurnaan kulit anda menggunakan teknologi Korea yang unggul.

Formula baru dengan ramuan bahan-bahan yang berkualiti tinggi memastikan kulit nampak jelas berseri dan halus. Jerawat dan kemerahan dapat dikurangkan. Hasilnya kulit nampak lagi segar dan menakjubkan.


HASIL

Tekstur kulit diperbaiki
Cela dan kemerahan dapat dikurangkan
Kulit nampak sihat dan lebih anjal
Kulit lebih berseri dan sihat

RAHSIA DI SEBALIK KULIT BERSERI

Ekstrak kulit Willow untuk mengurangkan kemerahan dan kulit bersih tanpa cela
Ekstrak daun Wintergreen dengan sifat pengelupasan, sangat baik untuk mengurangkan pengeluaran sebum dan mempercepatkan penyembuhan parut
MSM agen anti-bakteria yang terkenal dalam membetulkan ketidaksempurnaan kulit. Dalam masa 5 hari, memperbaiki kulit lebih anjal dan licin.

TESTIMONI ROYAL PINE FLAWLESS CREAM


BERMINAT?
NAK CUBA? 

“TAK PERLU FIKIR PANJANG LAGI”

DAPATKAN DOLLY V SHAPE MURAH DISINI..DAN PASTINYA 
ROYAL PINE FLAWLESS CREAM ORIGINAL. MONEY BACK GUARANTEE IF NOT ORIGINAL.

1)LANGKAH 1: HARGA PRODUK ROYAL PINE FLAWLESS CREAMROYAL PINE FLAWLESS CREAM

HARGA PROMOSI RM75
* HARGA PROMOSI HQ RM90

POSLAJU SEM.MALAYSIA RM8.00
POSLAJU SBH / SRWAK RM12.00


SMS / WHATSAPP 014 8438299
ATAU TEKAN LINK WHATSAPP 0148438299

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 2 KE 5 HARI BEKERJA.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGEPOSAN PADA HARI YANG SAMA UNTUK ORDER SUBMIT SEBELUM 4PETANG.


SELF COLLECT :
TTDI JAYA , SHAH ALAM WHATSAPP 0148438299

(Dropship diperlukan)


YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI :

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.