Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Wednesday, 21 January 2015

QU PUTEH : MAHU JADI SEPERTI ANZALNA

Qu Puteh Murah Dan Berkesan

Ramai telah mencuba Qu Puteh dan belum mengecewakan sesiapa lagi. 

Kulit sihat & cantik dalam masa kurang dari 1 minggu sahaja!!



Adakah anda mempunyai masalah ini: 

[✔] Susu badan kurang
[✔] Kulit kusam dangelap
[✔] Berjerawat danberjeragat
[✔] Kitaran haid x teratur 
[✔] Masalah jerawat, jeragat, parut, bintik hitam, eyebag, penuaan
[✔] Hormon tak stabil, senggugut, keputihan
[✔] Badan berjerawat / berparut
[✔] Sakit pinggang, lenguh badan, cepat penat, sakit sendi
[✔] Rambut gugur / berkelemumur / rosak
[✔] Kuku rapuh, tumit kaki pecah
[✔] Resdung & migrain yang teruk
[✔] Allergic & gastrik
[✔] Sembelit
[✔]. Masalah berat badan (tidak ideal)

Hot Selling !!!


Inilah rahsia kulit Anzalna Nasir cantik, putih & gebu. Dari tahun lepas lagi dia minum Qu Puteh ni tau. Minum secara konsisten memang lagi vasss! 

Berat serbuk Qu Puteh: 600gm 
1 botol Qu Puteh tahan untuk 2 bulan
Hanya gunakan 1 sudu teh setiap kali.


Qu Puteh Berkesan Dalam Masa 7 Hari Mengatasi Sehingga 10 Kali Keberkesanan Suntikan Botox

Qu Puteh menjadikan setiap inci tubuh anda luar dan dalam untuk sentiasa kelihatan awet muda, berseri dan bersinar bak mutiara. 

Mampu mencerahkan kulit 45% cerah dalam hanya 7 hari sahaja!



6 Manafaat Utama Qu Puteh ialah:

  • Anti penuaan & anti kedutan
  • Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernafasan.
  • Menganjal, melembabkan, mencerahkan kulit
  • Mengurangkan selulit
  • Mengurangkan masalah keguguran rambut
  • Meningkatkan kadar metabolisma badan

Dapatkan Qu Puteh Sekarang!

Harga Promosi Qu Puteh: 


RM215 (Harga biasa: RM268) untuk saiz 600g



                         Qu Puteh Pek Lama                Qu Puteh Pek Baru


10 MANFAAT DAN KELEBIHAN QU PUTEH IALAH:
  1. Orang yang mengalami alahan seafood boleh ambil Qu Puteh kerana kolagen dalam Qu Puteh adalah kolagen dari sumber tumbuh-tumbuhan sahaja tiada kolagen dari seafood.
  2. Khasiat stem Cell buah-buahan yang tinggi dengan kandungan Vitamin A, B3, C, D dan E sangat baik untuk kulit dan dalaman.
  3. Kandungan stem cell yang tinggi dalam Qu Puteh mampu melindungi organ-organ dalaman badan dan menjaga kebersihan darah di dalam badan anda.
  4. Anda mampu memegang juara putih gebu dengan Qu Puteh. 
  5. Qu Puteh boleh diambil oleh pengidap resdung, diabetes dan darah tinggi dengan selamat.
  6. Insyaallah Qu Puteh boleh mengurangkan sakit lutut, sakit tumit dan sakit kaki. Cubalah..
  7. Serbuk Ajaib Qu Puteh Merupakan Formulasi Terkini Yang Menjadikan Anda Kelihatan Anggun, Menawan, Licin, Putih Dan Sudah Pastinya Anda Berkeyakinan. 
  8. Qu Puteh hanya perlu diambil 1 Sudu kecil (sudu teh) Pagi Dan Malam Setiap Hari. 
  9. Qu Puteh menjaga kecantikan luar dan dalaman anda.
  10. Lelaki dan perempuan bermula dari umur 13 tahun dan ke atas boleh mengambil Qu Puteh.

Hanya bancuh serbuk Qu Puteh dengan air masak dan minum


Cara Pengambilan Qu Puteh:
  • Ambil 1 sudu teh Qu Puteh dan campurkan dengan segelas air putih biasa.
  • Kacau dan minum 2 kali sehari ketika perut kosong ( sebelum sarapan pagi dan makan malam)
  • Sebaik-baiknya elakkan minum kopi dan minuman berkafein lain seperti teh, coke dan sebagainya.
  • Amalkan banyak minum air masak untuk kesan yang lebih berkesan dan cepat.
  • Bagi umat Islam bolehlah amalkan bismillah & berselawat ke atas nabi sebelum minum.

Apakah bentuk Qu Puteh?

Qu Puteh berbentuk serbuk yang mudah larut dalam air.
Ia berperisa epal yang sedap diminum.

Untuk menyediakannya anda boleh kacau dalam gelas atau boleh juga di shake.




3 Kandungan Utama Qu Puteh ialah:
Vitamin C
Collagen
Gluthathione

Qu Puteh Dengan 6X Stem Cell (epal, anggur, tomato, rosell dan argan) dan collagen 400000mg Telah Terbukti Berkesan!


6 Fakta Penting Produk Qu Puteh

  • Qu Puteh adalah keluaran bumiputra Islam
  • Di buat oleh pengilang berstatus GMP
  • Halal Dan Selamat
  • Qu Puteh Tidak mengandungi Gelatin
  • Selamat untuk di minum oleh ibu hamil dan menyusu
  • Qu Puteh selamat dan berkesan!

Qu Puteh Menyihatkan Anda:

  • Qu Puteh sesuai diambil oleh lelaki & perempuan sekurang-kurangya berumur 13 tahun.
  • Qu Puteh juga sesuai untuk orang yang mempunyai alahan kepada makanan laut (seafood).
  • Qu Puteh boleh meringankan penyakit resdung
  • Pengidap sakit kencing manis & darah tinggi boleh mimum Qu Puteh.
  • Sakit kaki, sakit lutut dan tumit kaki boleh dilegakan dengan pengambilan Qu Puteh ini.
  • Formula yang berbeza dengan produk lain yang terdapat di pasaran.




 Qu Puteh Sesuai Untuk Ibu Mengandung & Menyusu badan
* memberikan tenaga kpd ibu
* menambah susu badan
* menghaluskan kulit bayi dan ibu
* mengelakkan penyakit kulit bg bayi (ruam, kuning etc)
* penggunaan Qu Puteh adalah 3 bulan ke atas semasa hamil





Antaranya khasiat Qu Puteh ialah:
  • Mengurangkan masalah penuaan dan memberikan kesan awet muda.
  • Mempunyai kandungan anti oksidan yang amat tinggi.
  • Boleh mencegah berlakunya barah.
  • Memusnahkan radikal bebas
  • Menghalang dan mengelakkan regangan kulit dan kedutan
  • Menggalakkan gigi, tulang, tisu, kulit & tulang rawan tumbuh dengan sihat.
  • Melindungai kulit anda dari pancaran sinar UV yang merbahaya
  • Mencerah dan memutihkan kulit
  • Memberi keseimbangan PH pada kulit anda.
  • Membantu mencegah jerawat dan memudarkan jeragat
  • Memberikan warna kulit yang serata dan memudarkan tompok-tompok hitam pada kulit
  • Masalah rambut gugur akan dikurangkan
  • Menguatkan sistem imunisasi (kekebalan terhadap penyakit)
  • Membuang segala toksin yang terkumpul dalam badan anda
  • Menyihatkan organ dalaman kerana ia mempunyai kandungan protin dan vitamin yang tinggi.
  • Berkhasiat untuk lelaki & wanita, wanita hamil dan remaja berumur 13 tahun ke atas.


Ramai orang, lelaki dan wanita telah mencuba Qu Puteh dan belum mengecewakan sesiapa lagi. Kulit sihat & cantik dalam masa kurang dari 1 minggu sahaja!!


TESTIMONI QU PUTEH ORIGINAL

Photo: Yakini produk semulajadi & kaya dengan kebaikan Argan . Dapatkan Qu Puteh dengan harga PROMOSI ! 

Hotline : 0179805969 / 0169511625 (Ekin)
"GENAP SEMINGGU DENGAN QU PUTEH, ANAK DAH TEGUR"

Photo: Anda mempunyai masalah kulit berminyak?? berjerawat?? 

Cubalah Qu Puteh hari ini, anda pasti teruja merasai perubahan dalam masa seawal 3 hari seperti salah seorang customer saya ni.

Photo: Salah seorang pengguna baru Qu Puteh. Bru 4 hari guna dah nmpk kesan? Sgt awesome produk ni. Nk putih mcm customer i ni? Order skrg! Di jamin berkesan. 

To ladies and guys out there yg dh try, please share ur testimonial. Ada hadiah misteri bg yg bertuah. Hurry up guys. Bg yg nk order, feel free to call/sms /whatsapp : 017 980 5969




"Ya Allah, jujur dia ni minum tak sampai 1 botol, dah dapat results macamni tau. Kulit flawless okayy. Takde edit or camera360! Dia ni student Uni, biasalah kalau hadapi masalah kulit & dia buat keputusan bijak untuk mencuba Qu Puteh "

Photo: Alhamdulillah . Ini testimoni dari admin sendiri . Perubahan ketara kat eyebag & parut kecil .

KIRI : SEBELUM (TANPA MEKAP)
KANAN : SELEPAS (EYELINER SAHAJA)
" PARUT DAN EYE BAG HILANG, ALHAMDULILLAH...DENGAN QU PUTEH"





Dapatkan Qu Puteh Sekarang!

Harga Promosi Qu Puteh: 

RM215 (Harga biasa: RM268) untuk saiz 600g

TAHAN SEHINGGA 2 BULAN


100%ORIGINAL


Cara Order


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp

014-8438299

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 014-8438299 
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9098082
PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGHANTARAN PADA HARI YG SAMA BG PEMBAYARAN SEBELUM JAM 4 PTG.


(Dropship diperlukan) 

YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI :https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall

TAJUK : PENDAFTARAN DROPSHIP 
~ NAMA ANDA : 
~ ALAMAT ANDA : 
~ NO TELEPHONE : 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.