Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Wednesday, 4 February 2015

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAEN DAN KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 

SUPPLEMENT PEMUTIH KULIT

Rahsia kulit cantik kini terbongkar. 

Kami menawarkan 2 set pilihan anda iaitu : 


Set Dr.Halina dapat:
2 jar sswkc (hijau)
1 free kawaii collagen soap 
RM130 (SM) / RM135 (SS)

Set Jihan Muse dapat:
1 jar White Maxx Extra 
1 jar sswkc (hijau)
1 free brightening serum
1 free miracle water
RM160 (SM) / RM170 (SS)

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
Promosi sekarang Hanya RM 160.00 - 70 sachet untuk 70 hari
Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam 2 Jar

Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat drp luar (sapuan Brightening Serum & Miracle Water) dan khasiat drp dalam (minuman sachet) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat.

Inilah jawapannya kenapa anda perlu memiliki set ini serentak.
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
Tak usah risau kerana kandungan KAWAII COLLAGEN mengandungi bahan LEBIH TINGGI DAN LEBIH CEPAT BERKESAN, diLULUSKAN oleh KKM.
  • Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
  • Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
  • Kulit Halus dalam masa 1 hari..
  • Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
  • Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
  • Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
  • Parut Pudar dalam masa 7 hari..
  •  
  •  
  • CARA MAKAN SET KAWAI COLLAGEN PACKING BARU : 
  •  
  •  Set terbaru untuk putih maksima!! Kenapa set ini WAJIB anda cuba? 
  •  
  • 1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.
    2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.
    3~ Cara minum:-
    a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)
    b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya

     
 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!
http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2013/10/secret-skin-white-kawaii-collagen.html
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.


Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon.


Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! 
kerana 
14x stemcell
1,600,000mg collagen nano!! 
36x anti-oxidant
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Secret Skin White Kawaii Collagen juga sesuai untuk yang 

sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga 

sakit kronik yang lain.

Paling penting ialah ... 
HALAL
LULUS KKM
100% kilang muslim halalan toyyiban
gunakan tanpa ragu-ragu






Krim Ibu Jerawat Secret Skin White adalah penawar kepada semua masalah :-

JERAWAT BATU

JERAWAT PASIR

JERAWAT GATAL

PARUT JERAWAT DEGIL



Nak putihkan kulit dgn cara yg selamat? Disyorkan oleh Doktor. 


Datin Dr.Halina (isteri kpd angkasawan negara, Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor) juga menjadikan Secret Skin White Kawaii Collagen minuman utk melicinkan kulit wajah & badan. Kesannya yg cepat hanya dlm 3 hari telah menambat hati beliau utk terus stick dgn produk ni shj. Beliau tidak ragu-ragu utk mencuba Secret Skin White Kawaii Collagen kerana ramuan bahan-bahannya drp sumber buah-buahan terpilih tanpa bahan kimia. 


Sesuai utk diambil oleh mereka yg ada kencing manis dan darah tinggi kerana ramuan bahan-bahannya tidak ada langsung gula tambahan.


Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN produk bumiputera Muslim berteknologi Jepun dan France adalah pilihan yg TEPAT untuk anda nikmati tanpa was-was! Dengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat.



Cara Makan Secret Skin White Kawaii Collagen

Minggu pertama :
kemam 2 SACHET secret kawaii dalam mulut sebelum tido (biarkan cair di dalam mulut) +
makan 1 biji secret kawaii pil

Minggu kedua:
kemam 1 SACHET secret kawaii dalam mulut sebelum tido (biarkan cair di dalam mulut) +
makan 1 biji secret kawaii pil



Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- badan juga turut putih, bukan muka shj
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm ma. hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita
- Menghilangkan eczema dgn efektif


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit:
• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu


Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.


"Alhamdulillah, kulit soft je, lingkaran gelap bawah mata dah kurang " - seret skin kawaii collagen


" kulit makin cerah sekata"


" ambil seminggu lebih kawai , dah berkesan, sblm ni mkn macam2, tak menjadi"


" sy praggy dan alami masalah hb low, sejak makan kawaii collagen, hb dah ok"


" jeragat dah hilang, kulit sentiasa lembab"

" alhamdulillah, susu badan bertambah, strechmark makin pudar"


" pengambilan sebulan , tangan, muka, kaki dah cerah"











SOALAN LAZIM

T: Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?

P: SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. 


2. T:Berapakah harga sebotol SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: 1 Set ada 70 sachet utk penggunaan 70 HARI berharga RM130 semenanjung, RM140 sabah sarawak. 

3. T: Bagaimanakah cara pengambilan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Mulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja. Boleh dibancuh dan diminum seperti jus. Juga boleh dicurahkan terus serbuk dalam mulut tanpa dibancuh. ↑

4. T:Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?

P: Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam. ↑

5. T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat. ↑


6. T: Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?

P: Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu. ↑


7. T: Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?

P: Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas. ↑



8. T: Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?

P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku. ↑



9. T: ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?

P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid. ↑


10. T: Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Perisa buah-buahan yg lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry. ↑


11. T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. Anda juga perlu pantang mandi air panas. ↑


12. T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja. ↑


13. T: Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun. ↑


14. T: Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?

P: Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus. ↑




READY STOCK....!!!

100%ORIGINAL

KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram ke 
014-8438299

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 014-8438299
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9198346




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.