Wednesday, 4 February 2015

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAEN DAN KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 

SUPPLEMENT PEMUTIH KULIT

Rahsia kulit cantik kini terbongkar. 

Kami menawarkan 2 set pilihan anda iaitu : 


Set Dr.Halina dapat:
2 jar sswkc (hijau)
1 free kawaii collagen soap 
RM130 (SM) / RM135 (SS)

Set Jihan Muse dapat:
1 jar White Maxx Extra 
1 jar sswkc (hijau)
1 free brightening serum
1 free miracle water
RM160 (SM) / RM170 (SS)

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
Promosi sekarang Hanya RM 160.00 - 70 sachet untuk 70 hari
Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam 2 Jar

Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat drp luar (sapuan Brightening Serum & Miracle Water) dan khasiat drp dalam (minuman sachet) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat.

Inilah jawapannya kenapa anda perlu memiliki set ini serentak.
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
Tak usah risau kerana kandungan KAWAII COLLAGEN mengandungi bahan LEBIH TINGGI DAN LEBIH CEPAT BERKESAN, diLULUSKAN oleh KKM.
  • Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
  • Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
  • Kulit Halus dalam masa 1 hari..
  • Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
  • Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
  • Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
  • Parut Pudar dalam masa 7 hari..
  •  
  •  
  • CARA MAKAN SET KAWAI COLLAGEN PACKING BARU : 
  •  
  •  Set terbaru untuk putih maksima!! Kenapa set ini WAJIB anda cuba? 
  •  
  • 1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.
    2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.
    3~ Cara minum:-
    a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)
    b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya

     
 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!
http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2013/10/secret-skin-white-kawaii-collagen.html
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.


Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon.


Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! 
kerana 
14x stemcell
1,600,000mg collagen nano!! 
36x anti-oxidant
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Secret Skin White Kawaii Collagen juga sesuai untuk yang 

sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga 

sakit kronik yang lain.

Paling penting ialah ... 
HALAL
LULUS KKM
100% kilang muslim halalan toyyiban
gunakan tanpa ragu-ragu






Krim Ibu Jerawat Secret Skin White adalah penawar kepada semua masalah :-

JERAWAT BATU

JERAWAT PASIR

JERAWAT GATAL

PARUT JERAWAT DEGIL



Nak putihkan kulit dgn cara yg selamat? Disyorkan oleh Doktor. 


Datin Dr.Halina (isteri kpd angkasawan negara, Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor) juga menjadikan Secret Skin White Kawaii Collagen minuman utk melicinkan kulit wajah & badan. Kesannya yg cepat hanya dlm 3 hari telah menambat hati beliau utk terus stick dgn produk ni shj. Beliau tidak ragu-ragu utk mencuba Secret Skin White Kawaii Collagen kerana ramuan bahan-bahannya drp sumber buah-buahan terpilih tanpa bahan kimia. 


Sesuai utk diambil oleh mereka yg ada kencing manis dan darah tinggi kerana ramuan bahan-bahannya tidak ada langsung gula tambahan.


Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN produk bumiputera Muslim berteknologi Jepun dan France adalah pilihan yg TEPAT untuk anda nikmati tanpa was-was! Dengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat.



Cara Makan Secret Skin White Kawaii Collagen

Minggu pertama :
kemam 2 SACHET secret kawaii dalam mulut sebelum tido (biarkan cair di dalam mulut) +
makan 1 biji secret kawaii pil

Minggu kedua:
kemam 1 SACHET secret kawaii dalam mulut sebelum tido (biarkan cair di dalam mulut) +
makan 1 biji secret kawaii pil



Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- badan juga turut putih, bukan muka shj
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm ma. hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita
- Menghilangkan eczema dgn efektif


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit:
• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu


Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.


"Alhamdulillah, kulit soft je, lingkaran gelap bawah mata dah kurang " - seret skin kawaii collagen


" kulit makin cerah sekata"


" ambil seminggu lebih kawai , dah berkesan, sblm ni mkn macam2, tak menjadi"


" sy praggy dan alami masalah hb low, sejak makan kawaii collagen, hb dah ok"


" jeragat dah hilang, kulit sentiasa lembab"

" alhamdulillah, susu badan bertambah, strechmark makin pudar"


" pengambilan sebulan , tangan, muka, kaki dah cerah"











SOALAN LAZIM

T: Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?

P: SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. 


2. T:Berapakah harga sebotol SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: 1 Set ada 70 sachet utk penggunaan 70 HARI berharga RM130 semenanjung, RM140 sabah sarawak. 

3. T: Bagaimanakah cara pengambilan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Mulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja. Boleh dibancuh dan diminum seperti jus. Juga boleh dicurahkan terus serbuk dalam mulut tanpa dibancuh. ↑

4. T:Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?

P: Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam. ↑

5. T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat. ↑


6. T: Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?

P: Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu. ↑


7. T: Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?

P: Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas. ↑



8. T: Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?

P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku. ↑



9. T: ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?

P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid. ↑


10. T: Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Perisa buah-buahan yg lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry. ↑


11. T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. Anda juga perlu pantang mandi air panas. ↑


12. T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja. ↑


13. T: Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?

P: Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun. ↑


14. T: Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?

P: Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus. ↑




READY STOCK....!!!

100%ORIGINAL

KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram ke 
014-8438299

CASH ON DELIVERY :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 014-8438299
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9198346




TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.