Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Friday, 11 July 2014

BLINKQ BEAUTY DRINK








KHASIAT BLINQ BEAUTY DRINK:

1. BBD merupakan produk 3 dlm 1. ( beauty / health /slimming )

2. BBD menggunakan Stevia untuk menggantikan gula. (Produk di luar banyak menggunakan gula.. Cantik memang cantik lps tu ada risiko kencing manis).

3. BBD ada soursop untuk anti radikal bebas dan anti kanser.

4. Ada orang tanya bulan puasa boleh jalan tak produk. Jawapan, sudah tentu boleh sebab kita ada pemakan Al Sunnah (Kurma, Habbatus Sauda, Madu & Delima) Ini boleh memberi anda tenaga sepanjang hari dan rasa kenyang kerana kandungan fibre dan khasiat yang tinggi.

5. Collagen yang kita guna bukan collagen talapia sebaliknya collagen marin laut dalam dimana mereka yang alergic seafood boleh makan.

6. Kita ada chito glucan untuk menstabilkan tekanan darah dan memerangkap lemak.

7. Garcinia pula untuk fat burner.

Kesimpulannya Blinq Beauty Drink merupakan kombinasi yang terbaik di pasaran. Semua dalam satu senang dan mudah.





Apakah Blinq Beauty Drink 3 dalam 1?

1. Kecantikan :
- Kulit akan menjadi lebih tegang.
- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.
- Garisan kedut berkurangan.
- Jeragat pudar.
- Open pores akan mengecil.
- Jerawat kecut seawal 3 hari.
- Parut jerawat hilang.

2. Kesihatan :
- Anti kanser No.1
- Menstabilkan tekanan darah.
- Tidak menggunakan gula.
- Menstabilkan hormon wanita.
- Memberi tenaga.
- Meningkatkan sistem imunisasi.
- Merawat ekzema

3. Bentuk Badan Yang IDEAL :
- Membakar lemak.
- Memerangkap minyak.
- Meningkatkan kadar metabolisme badan.
- Rasa kenyang.
- Rendah karbohidrat
- Mengawal nafsu makan.

Kelebihan Blinq Beauty Drink berbanding produk lain :
- 3 dalam 1.
- Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"
- JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.
- Bentuk sachet yang mudah dibawa.
- Sesuai untuk "DIABETIC"
- Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula
- Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon) Kualiti Collagen Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh badan.
- Soursop - ANTI KANSER
- Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan "breast feeding"


Memperkenalkan 
Blinq Beauty Drink
Minuman kecantikan terbaru diformulasikan untuk memperolehi kecantikan kulit, memulihkan kesihatan dan mendapatkan berat badan yang ideal
JIMAT !!! 3 IN 1
Selain kandungannya yang terdiri daripada pemakanan SUNNAH


Ingin Glowing? xnak cancer?xnak darah tinggi? xnak parut jerawat kedutan jeragat? Ingin Berat Badan Ideal? xnak period pain? 

Inilah RAHSIANYA ...Diana Amir dah cuba, anda bila lagi?

SPECIAL PRODUK 3 IN 1 Berfungsi MENCANTIKKAN KULIT, MENGIDEALKAN BERAT BADAN, MEMULIHKAN KESIHATAN

CARA PENGAMBILAN
Waktu pagi sebelum makan
Waktu malam sebelum tido

1 kotak mengandungi 30 sachet
Boleh guna 15 hari - iaitu setiap hari 2 sachet

Duta BlinQ Beauty Drink Diana Amir :
" Blinq Beauty Drink melantik saya sebagai duta kepada minuman kesihatan yang mengamalkan pemakanan sunnah, subhanallah saya sgt happy dgn tawaran ni sbb produk personally saya rasa sangat bagus dan berkesan dlm masa yang singkat! In sya Allah
Bahan- bahan aktif spt habbatussauda, kurma, madu, collagen, stevia extract dan byk lgi and rasanya sedap Personally Diana tak rasa lapar sgt bila minum air ni, sesuai utk kegunaan bulan Ramadhan "

Apakah Blinq Beauty Drink 3 dalam 1?

1. Kecantikkan :
- Kulit akan menjadi lebih tegang.
- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.
- Garisan kedut berkurangan.
- Jeragat pudar.
- Open pores akan mengecil.
- Jerawat kecut seawal 3 hari.
- Parut jerawat hilang.

2. Kesihatan :
- Anti kanser No.1
- Menstabilkan tekanan darah.
- Tidak menggunakan gula.
- Menstabilkan hormon wanita.
- Memberi tenaga.
- Meningkatkan sistem imunisasi.
- Merawat ekzema

3. Bentuk Badan Yang IDEAL :
- Membakar lemak.
- Memerangkap minyak.
- Meningkatkan kadar metabolisme badan.
- Rasa kenyang.
- Rendah karbohidrat
- Mengawal nafsu makan.

( INSYA ALLAH )

Kelebihan Blinq Beauty Drink :
- 3 dalam 1.
- Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"
- JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.
- Bentuk sachet yang mudah dibawa.
- Sesuai untuk "DIABETIC"
- Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula
- Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon) Kualiti Collagen Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh badan.
- Soursop - ANTI KANSER
- Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan "breast feeding"

Kesihatan Adalah Keutamaan Blinq Beauty Drink...

250,000 wanita mati setiap tahun di seluruh dunia kerana penyakit ini?.. Kanser serviks adalah pembunuh senyap kaum wanita... Jom kita mengambil langkah terbaik bagi menghindari / mencegah sel-sel kanser daripada menjadi aktif dan merebak... 

Mahukah anda dibantu mengatasi / mencegah kemungkinan ini. Amalkan Blinq Beauty Drink 3 dalam 1 dengan pemakanan sunnah yang menggabungkan ramuan anti kanser terbaik iaitu Soursop, Delima & Habbatus Sauda..

Rasa ekslusifnya enak seperti epal, mudah dibawa dan disediakan. Sangat sesuai untuk semua golongan.

Jangan pandang remeh masalah sengugut / ketidakstabilan hormon.. Ia mungkin dianggap normal bagi wanita tapi AWAS ia berkemungkinan boleh menyebabkan penyakit "Endometriosis" yang boleh menyebabkan mandul, keguguran atau kesukaran mengandung..
Mencegah lebih baik dari merawat. Dengankan khasiat Habbatus Sauda yang tinggi dalam Blinq Beauty Drink, Insha Allah ia dapat membantu merawat masalah ini

Mahukah anda hidup dengan bantuan Steroid setiap hari?? 

Tak mahu kan sb pengambilan streroid yg berlebihan boleh menyebabkan ketidakselesaan pada tubuh badan, perut menjadi pedih, sentiasa rasa berdebar2, berat badan bertambah dan banyak lagi..

Tapi sekarang anda tak perlu risau lagi kerana Collagen Ikan Salmon, Habbatus sauda, Vitamin C dan madu yg terdapat dalam Blinq Beauty Drink dapat membantu anda untuk mengurangkan rasa sakit dgn izinNya, insyaallah.. Ramai yg telah mencuba dan memberi feedback yg positive.. 


SOURSOP : Anti Kanser No1, lebih hebat dari kimoterapi
MADU : Meningkatkan Hemoglobin & Mencegah Anemia
KURMA : Sumber Tenaga & Protien semulajadi yang tinggi
DELIMA : Anti-Oksida yang Terbaik
STEVIA EXTRACT : Pemanis Semulajadi Tanpa Kalori
HABBATUS SAUDA : Daripada Buraidah katanya, Rasulullah s.a.w bersabda: “Pada Habbatus Sauda’ terdapat ubat segala penyakit kecuali mati”. Riwayat Abu Nu’aim dalam kitab Al-Tibb.

Blinq Beauty Drink Juga Mengandungi Glutathione, Marine Collagen Dan Vitamin C yang tinggi...






















TESTIMONI PENGGUNA BLINQ BEAUTY DRINK


PRODUK/PENAWAR MEMUDARKAN PARUT

PRODUK/PENAWAR BAGI PENYEMBUH BUASIR


TAK PERLU STEROID UNTUK TAHAN SAKIT, ALHAMDULILLAH
BLINQ DENGAN IZIN ALLAH DAPAT MERAWAT SAKIT SENDI 
BELIAU DISAMPING MUKA BERSERI-SERI

PENAWAR UNTUK BERASA KENYANG, CERGAS, BERTENAGA


PRODUK TERBAIK UNTUK PUDARKAN PARUT

PENAWAR/PRODUK UNTUK LANCARKAN PERIOD/HAID DAN MELEGAKAN SENGGUGUT


PRODUK/PENAWAR UNTUK KECUTKAN JERAWAT 


PRODUK/PENAWAR UNTUK CERGAS DAN TURUNKAN BERAT BADAN HINGGA BADAN BERASA RINGAN UNTUK MELAKUKAN AKTIVITI HARIAN


PRODUK/PENAWAR BERASA SEGAR DAN CERGAS DIBULAN PUASA


PRODUK/PENAWAR UNTUK BERASA KENYANG DAN TIDAK BERASA LAPAR


PRODUK/PENAWAR UNTUK SURUTKAN JERAWAT DAN KURANGKAN NAFSU MAKAN


PENAWAR/PRODUK UNTUK DAPATKAN KULIT HALUS MULUS


PRODUK/PENAWAR UNTUK CERAHKAN, HALUSKAN DAN TEGANGKAN KULIT


PENAWAR/PRODUK UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN


PENAWAR/PRODUK UNTUK KEKAL SIHAT , CERGAS BERTENAGA



HARGA

RM 150.00 sekotak (30 sachet)
perisa epal

FREE POSTAGE 1 MALAYSIA



boleh isi form kat atas
@
contact ain kt FB(Youand Mycloset Full) atau sms/whatsapp 0148438299

nak COD?
SIANG: MAYANG SAKEENAH TTDI JAYA, SHAH ALAM
MALAM: PETRON TTDI JAYA @ GIANT SEKSYEN 13, SHAH ALAM
HOTLINE COD 012-5435676
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.