Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Thursday, 7 November 2013

WONDER GLOW~GOLD BASIC ADVANCE SERIES


WONDER GLOW~GOLD BASIC ADVANCE SERIES



WONDER GLOW~ GOLD BASIC ADVANCE SERIES ( RM120)
TERDIRI DARIPADA :-
* 1 Super Ultra Glowing Cream (Untuk Siang)
* 1 Super Ultra Glowing Cream (Untuk Malam)
* 1 Wonder Bar Soap Cleanser


SUPER ULTRA GLOWING CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
- Mencerah & menyerikan wajah
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
- Anti Penuaan dan Awet Muda yang unggul
- Mengandungi kombinasi hebat Vitamin C Infusions, Super Glutahione dan Sarang Burung Walet supaya kulit cerah bercahaya dan bersinar!

CARA PENGGUNAAN KRIM & SABUN
- Cream D ( Day / Siang ) dipakai untuk siang hari, dapat digunakan sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari UV- Ultra Foundation

- Cream N( Night / Malam ) dipakai pada waktu malam sebelum tidur.

- Untuk pertama kali pemakaian, sapuan menegak ke atas kulit supaya krim dapat menembus jauh ke dalam bahagian lapis ekspedemis kulit.

- Cuci muka dengan menggunakan Wonder Bar Soap, biarkan dimuka selama 1 minit dan bilas dengan air bersih (Penggunaan disarankan 2 kali sehari, sebelum penyapuan Cream D dan Cream N)

KANDUNGAN ISTIMEWA SUPER ULTRA GLOWING CREAM (Skin Whitening Specialist)
L-Ascorbic Acid ( Vitamin C Infusions ), Beta-Hydroxy Acid, Alpha Lipoic Acid, Copper Peptide, Retinol, Hyaluronic Acid, Selenium, Kojic Acid, L-Glutathione, Alpha-Hydroxy. Collagen ( Sarang Burung Walet )

KEBAIKAN SUPER ULTRA GLOWING CREAM (Skin Whitening Specialist) :
Pemutihan kulit yang hebat dengan secara semula jadi dan total ( tanpa pengelupasan ) dan sangat berkesan sebagai anti penuaan !

A) Ascorbic Acid :
- Merangsang pembentukan kolagen pada seluruh jaringan tubuh

- Menyihatkan kulit dan menyegarkan badan

B) Beta Hydroxy Acid:
- Menstimulasi perbaikan kulit
- Mencegah dan mengurangi jerawat

C) Alpha Lipoic Acid :
- Memberikan perlindungan terhadap radikal bebas
- Membantu meningkatkan manfaat antioksidan lain
- Berfungsi sebagai antioksidan lain khasnya Vitamin C dan E

D) Retinol :
- Menstimulasi regenerasi sel kulit
- Menegangkan kulit
- Memudarkan garis halus dan kedutan

E) Hyaluronic Acid :
- Menjaga kelembapan dan ketegangan kulit
- Mencegah penuaan

F) Cooper peptide :
- Merangsang regenerasi kulit
- Meningkatkan produksi kolagen dan elastin
- Mengencangkan, menghaluskan dan melembutkan kulit
- Mengikat dan membuang kolagen dan elastin yang rosak pada kulit dan jaringan parut

G) Selenium :
- Mencegah kerosakan gen
- Menguatkan sistem kekebalan tubuh
- Mencegah kanser dan penyakit kardiovascular
- Menguatkan jantung dan pembuluh darah
- Memperlancar aliran darah ke otak

H) Kojic Acid :
- Memudarkan pigmentasi dan bintik-bintik penuaan
- Merupakan formula terbaik untuk memutihkan kulit
- Melambatkan pengeluaran melanin yang merupakan awal proses penggelapan kulit

I) L-Glutathione :
- Merupakan antioksidan utama dalam tubuh manusia yang sebagian besar ditemukan dalam hati
- Merupakan antioksidan kuat untuk menghalang radikal bebas penyebab gangguan fungsi organ dalam dan kulit

- Membantu menyembuhkan gejala neurodegeneratif seperti Parkinson, Alzheimer, multiple sclerosis, stroke, dan asthma yang kronik

- Pengubatan jangka panjang bagi perokok dan peminum

- Mendetoxsifikasi (seperti Parasetamol) di dalam hati

- Melawan kanser, penyakit jantung, penuaan, dan sistem imunisasi tubuh

J) Alpha Hydroxy Acid :
- Mengstimulasi perbaikan kulit

- Menghilangkan garis-garis halus pada wajah

K) Collagen Extract :
- Menjaga kelembapan kulit
- Menghaluskan dan menegangkan kulit

Set Wonder Glow "Gold Basic Advance Series" ini merupakan set asas penggunaan cosmetics Wonder Glow yang lebih advance dari "Silver Basic Advance Series". Jika anda merupakan yang pertama kali ingin mencuba produk Wonder Glow, anda disarankan menggunakan set ini terlebih dahulu sebelum berhijrah menggunakan set Wonder Glow Pink Jambu Advance Series.
Set Wonder Glow "Gold Basic Advance Series " dapat membantu kulit untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat dan "double effect", anda boleh terus menggunakan set asas "Basic Gold Series" ini untuk percubaan kali pertama jika inginkan kesan yang lebih cepat dan 2 kali ganda lebih berkesan.

Penggunaan amat mudah dan tidak mengelirukan. Tidak memerlukan pemakaian toner. Hanya perlu menggunakan 2 kirim ini (Day Cream pada waktu siang, dan Night Cream pada waktu malam) dan wonder bar soap sebagai pencuci muka.


ANTARA SOALAN DAN JAWAPAN MENGENAI SKINCARE WG :

SOALAN 1 : Adakah Set Wg ini dapat kelulusan KKM? 
JAWAPAN : Supplier besar produk WG ada upload sijil kelulusan KKM, tapi ada jugak sesetengah individu bila diorang check kat google kata tak da pulak, so senang citer BAGI SAYA WG tidak mempunyai kelulusan KKM.

SOALAN 2 : Adakah set Wg ini mengelupas ? 
JAWAPAN : Ya, set wg kebanyakan pengguna yang pakai semua mengelupas, ada yang halus, dan ada yang banyak jugak mengelupas..bergantung pada kulit individu, kalau jenis pakai mekap tebal-tebal sebelum ni, memang banyak pengelupasan berlaku.

SOALAN 3 : Lama ke tidak tempoh pengelupasan ? 
JAWAPAN : Tidak lama pun, paling lama dua minggu..selalunya dalam seminggu macam tu kulit jadi mengelupas.

SOALAN 4 : Apakah simptom-simptom bila sedang pakai wg? 
JAWAPAN : Kulit menjadi kemerah-merahan, pedih dan mengelupas, tapi dalam seminggu je..for those yang jenis cepat meggelabah, baik tak payah pakai produk wg ni, sebab wg ni hanya sesuai untuk orang yang penyabar je pakai.

SOALAN 5 : Kenapa produk wg buat kulit mengelupas ? 
JAWAPAN : Dah terang-ternag cakap ini produk pemutihan, untuk luaran that means untuk kulit, so kalau tak berlaku pengelupasan, kulit yang gelap tu nak buang ke mana?betul tak?takkan kotoran kulit tu masuk kat dalam kulit, so tak jadi pengelupasan..

SOALAN 6 : Kenapa saya pakai wg jerawat naik pulak? 
JAWAPAN : Kena pakai set wg ikut aturan yang betul, jangan pandai-pandai nak campur dengan produk lain even serum dari produk lain sekalipun..nanti bila kulit dah stabil baru boleh campur dengan produk lain pulak..

SOALAN 7 : Lepas pakai wg, kulit dah cerah boleh stop pakai tak? 
JAWAPAN : yupppp..boleh je nak stop pakai..tapi seelok-eloknya tak yah lah stop sebab cuaca kat negaa kita ni panas, so bila korang asyik pakai then stop nanti kulit tak okey-okey jugak..kejap putih, kejap gelap..haaaa

SOALAN 8 : Orang mengandung boleh ke pakai wg ni? 
JAWAPAN : Mestilah boleh, ini bukan produk supliment..wg hanya skincare, untuk kulit muka..

SOALAN 9 : Kalau nak pakai krim siang atau krim malam wg je boleh tak? 
JAWAPAN: Boleh je..tapi kalau lambat hasil kat muka, jangan duk meroyan pulak, better beli 1 set for those yang baru nak cuba..yang dah biasa pakai boleh je kalau nak pakai krim siang atau malam..boleh pilih..ok

SOALAN 10 : Berapa lama kesan pemakaian wg ini? 
JAWAPAN : DUA MINGGU je dah boleh tengok hasil..kalau korang tak perasan maybe orang-orang sekeliling yang perasan muka dah cerah :)

SOALAN 11 : WG yang awak jual ni ORIGINAL ke? 
JAWAPAN : Ade ke set wg yang tiruan? sebab setakat ini semua set wg ORIGINAL.

SOALAN 12 : WG ini asal dari mana? 
JAWAPAN : WG asalnya dari Indonesia dan dikilangkan semula di Johor.

SOALAN 13 : Kenapa tak boleh pakai bedak semasa pakai wg? 
JAWAPAN : Nanti kulit yang mengelupas akan jelas kelihatanlahhhh..lagi satu nanti pori-pori tersumbat, lagi membanyakkan jerawat-jerawat..

Antara testimoni pengguna WG 










BERMINAT?
BOLEH ORDER SEKARANG.. 

1 COMPLETE SET WG GOLD SERIES : RM120



boleh isi form kat atas / email ke youandmycloset@gmail.com
@
sms / whatsapp 014-8438299
nak COD (Cash On Delivery) ???? 




PETRONAS TTDI JAYA, Shah Alam atau GIANT SECTION 13, SHAH ALAM 
hotline COD 012-5435676

BERMINAT utk DROPSHIP: email ke youandmycloset@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.