Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Thursday, 19 September 2013

MOLLYS BB DOLL FOUNDATION & DOLLY SOAP

MOLLYS BB DOLL FOUNDATION 
DOLLY SOAP + MOLLY BB DOLL CREAM!!!



DOLLY SOAP

Anda mempunyai masalah seperti di bawah?
☼ Berjerawat
☼ Jeragat
☼ Tona tidak sekata
☼ Kulit kusam
☼ Kulit sensetif
☼ Kedutan
☼ Kulit berminyak
☼ Resdung
☼ Pori-pori terbuka

Kelebihan Dolly Soap
• Mengecutkan jerawat dalam 1 hari
• Hilangkan jeragat/parut/minyak
• Menegangkan kulit wajah
• Memutihkan kulit wajah
• Menaikkan seri pengantin (ekstrak fruity floral)
• Bau yg sangat-sangat wangi
• Menanggal makeup dengan berkesan
• Merawat resdung
• Menanggal sel kulit mati
• Menutup pori-pori
• Bole di guna pada bahagian badan (bahagian hitam spt ketiak, celah peha)
• Mempunyai collagen, niacinamide,vitamin c dan tea tree
• Sesuai utk lelaki dan wanita
• Sesuai utk semua peringkat umur

Bahan utama yang terdapat di dalam Dollys Soap adalah seperti niacinamide, collagen, vitamin c dan tea tree oil. Bahan-bahan tersebut sangat baik dan memberi kesan yang positif kepada kulit. Ia dapat membantu dalam perawatan kulit wajah, ia bebas dari bahan berbahaya yang menyebabkan kerosakan kulit. Mari kita baca apa kandungan bahan utama yang terdapat dalam sabun all in 1 ini.

Niacinamide
Juga dikenali sebagai vitamin B3 dan asid nikotinik, niacinamide adalah ramuan mujarab sel berkomunikasi yang menawarkan pelbagai faedah untuk penuaan kulit. Kulit dilindungi daripada pendedahan matahari, niacinamide boleh meningkatkan keanjalan kulit dan memulihkan noda pada kulit.
Niacinamide topically digunakan telah terbukti untuk meningkatkan tahap asid lemak ceramide dan bebas di dalam kulit, mencegah kulit daripada kehilangan kandungan air, dan merangsang peredaran mikro dalam dermis. Ia juga mempunyai reputasi yang semakin meningkat kerana dapat merawat tona kulit tidak sekata dan mengurangkan jerawat dan tanda merah. Ia merupakan bahan yang sangat baik untuk mereka yang mempunyai masalah kedutan dan jerawat.

Collagen:
Collagen dapat menganjalkan kulit, anti penuaan dan menjadikan kulit anda tegang dan cantik. Collagen sangat sesuai untuk kulit yang berjeragat dan kedutan. Pada usia 20an, collagen dalam kulit wajah kita akan berkurangan dan akan menyebabkan garis-garis halus dan timbulnya noda hitam seperti jeragat. Anti penuaan dapat membantu proses awet muda melalui antioksidan dan melalui pembaharuan dan pengaktifan sel.

Tea tree oil:

Tea Tree Oil bertindak sebagai penangkis serangan radikal bebas yang menyebabkan sel-sel kuat menjalani penuaan diri.Meleraikan radiasi bebas seperti UV dan gelombang mikro yang menjejaskan kulit. Mengatasi masalah jerawat lain-lain. Mengurangkan keradangan dan kesan kulit terbakar. Meningkatkan daya perlindungan kulit. Tea Tree Oil mampu menarik molekul-molekul air di persekitarannya lalu membentuk larutan dan berlakulah proses penyejatan pada kulit. Daripada proses penyejatan inilah tenaga yang tercemar akan turut lenyap. Kulit wajah akan kembali normal dan terlindung daripada pencemaran yang berulang.

Vitamin C:
Ramai telah mengetahui bahawa vitamin c sangat baik untuk kulit sama ada badan ataupun wajah. Vitamin c dapat memberikan khasiat kepada kulit terutama pada wajah. Khasiat vitamin c yang kita tahu ia juga sangat baik untuk menghilangkan parut jerawat, melicinkan kulit,mengecutkan jerawat,mencerahkan kulit, kulit nampak glowing, mengatasi masalah kulit kering, melembapkan kulit, menegangkan kulit dan mengatasi masalah resdung.

Cara Penggunaan:
Basahkan sabun bersama air sehingga menjadi buih, kemudian urut secara perlahan pada bahagian dahi, pipi dan dagu. Biar selama dua minit dan bilas dengan air bersih. Gunakan 2x sehari atau untuk mencuci sebarang makeup pada wajah. Untuk penjimatan anda boleh potong sabun pada beberapa bahagian. Boleh juga digunakan pada badan.


MOLLY BB DOLL CREAM









DOLLY SOAP -RM50.00
MOLLY BB DOLL CREAM -RM50.00

PROMOSI COMBO SET!!!!!!!!!
DOLLY SOAP+BB DOLL CREAM
HANYA RM90.00 INCLUDE POS!!!!

Zura nak kenalkan 1 lagi produk baru yg tgh hot kat pasaran sekarang..ni dia Molly BB dolls Foundation

Harga Molly nih murah aje... 1 bekas 10gm & harga hanya RM50 (sm) ; RM55 (ss) tmsk postage.... Murah kan ?? Bukan stakat murah & xde effect ye heheh ini mmg dah tbukti bkesan....

ok nak tahu ape tu Molly.... Jum kita nengok bawah ;


Pengenalan Product : 

Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.

Sure nanti akn ada yang bertanya apa perbezaan antara Supra ngan Mollys kan??

Sblom btanya... Zura kasi info siap2 ;)
Mollys BB Doll Foundation nih lain ye dari Supra Foundation...

Supra Foundation merupakan Alas Bedak sahaja...

Kalau nak nampak lebih flawers & cunnnn... Better pakai Supra...

Tapi unt Mollys BB Doll Foundation plak bfungsi BB Cream iaitu untuk Menjaga, Merawat & Mencantikkan kulit muka... Dia xde banyak color coz ianya sesuai unt semua jenis kulit...Memang natural sangat....

Setiap produk ada kelebihan yer..Bergantung pada kesesuaian kulit kita utk memilih yg mana yg terbaikk..! Tak yah duk pening2 pala nk pilih yg mana..!


Fungsi MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 
~Menutup kulit bermasalah secara lembut dan semulajadi. Hanya sedikit sahaja bagi menyamakan tona warna kulit secara semulajadi dan kulit lesu atau gelap akan menjadi lebih bermaya.
~Membantu kulit mendapat kesan lembapan yang optimum. 

~Memberikan pelitupan seperti bedak asas dengan menutup jerawat, liang pori, parut, garisan halus dan tona kulit yang tidak sekata.
~Membantu mengecilkan liang pori dan memperbaiki keadaan kulit muka.
~Bertindak sebagai lapisan pelindung yang mengawal lebihan minyak dan pada masa yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit daripada sinaran UV dan pencemaran alam sekitar atau radikal bebas.
~Sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.
~Tidak berminyak.
~Hilangkan minyak, jerawat,parut,jeragat.
~Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
~Anti rekahan.
~Tidak perlu pakai bedak.
~Menutup pori-pori terbuka.
~Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.

~Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
~Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
~Tahan sehingga 12 jam.

Khasiat MOLLYS BB DOLL FOUNDATION
~Meremajakan kulit muka dengan menambah keanjalan kulit, mencegah penuaan pra-matang, melambatkan pelupusan kolagen serta mencegah dan membaiki kulit menggeleber.
~Mengandungi pelindung UV untuk kesihatan kulit iaitu SPF 50 yang dapat mengurangkan risiko kanser kulit dengan memperbaiki sel kulit rosak, merangsang pertumbuhan sel kulit, 

~Menghalang kerosakan kulit akibat cahaya matahari serta mencegah radikal bebas.
~Menyerlahkan penampilan mata dengan mengurangkan masalah kantung mata,

~Melembutkan kontur mata, mengurangkan garis halus dan kedutan di bahagian ekor mata serta membantu mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.

~Menyerlahkan seri wajah dengan menyamaratakan tona kulit, mengurangkan radang kulit, 

~Mengurangkan jeragat dan parut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus. 

~Memberikan kelembapan hingga kulit menjadi sangat sihat serta mengawal lebihan minyak di muka.

Cara Penggunaan :
Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu..kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan

















Jadi apa uolls tunggu lagi.... Jom dapatkan sekarang... Mollys BB Doll Foundation bakal menggegarkan pasaran 2013... Harga jangan cakap la... Memang sangat - sangat - sangat berbaloi berbanding bedak asas lain yang hanya mampu menutup cela di wajah TETAPI tak dapat mewarat wajah...

Dengan menggunakan Molly, Semuanya hanya dlm 1 BEKAS sahaja... !!! 
Menarik kan ???!.
Harga Molly BB Dolls Foundation cuma
RM45 (sm)
RM50 (ss)
* free pos


nak order ?
boleh Isi order form kat atas
@
sms / whatsapp Ain 0148438299
COD Hotline : 012-5435676
(Pick Up Point Giant Sec 13,Shah Alam) 
 
BERMINAT UNTUK DROPSHIP 
email ke: youandmycloset@gmail.com
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.