Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Thursday, 19 September 2013

AURORA SX & AURORA COLLA PLUS

New Packing utk Aurora

AURORA SX merupakan NEW PACKAGING kepada AURORA lama . ia adalah satu2 nya pil pemutih di Malaysia yang menggunapakai teknologi campuran Glutathione dan juga Idebenone SERTA pracampuran Vitamin C bagi kesan paling efektif . Dengan ketiga-tiga kombinasi ini , penyerapan glutathione serta keberkesananya dapat ditingkatkan . Apa itu Glutathione ?
Glutathione adalah satu ramuan komposisi paling essential di dalam setiap sel badan manusia. glutathione terkenal sebagai MASTER ANTI OXIDANT yang berfungsi menyingkitkan toksin dari dalam badan . Hasilnya , ia bersifat FREE RADICAL dan mampu meningkatkan tahap kesihatan pengguna . Kebanyakan glutathione tidak berkesan disebabkan bahan campuran di dalamnya . glutathione yang baik adalah tidak mempunai bahan campuran lain . dengan pengambilan glutathione secara berlebihan , ia mampu menyekat enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit . melanin kulit yang bersifat pheumelanin akan bertukar menjadi eumelanin yang bermaksud pigmen kemerah merahan . hasilnya , kulit yang putih akan terhasil.

Apa pula IDEBENONE ?
Idebenone adalah sebatian komposit yang menyerupai Uqinone dalam badan manusia . Ia adalah dalam kelompok yang sama dengan enzyme Q10 . tetapi , kebanyakan enzyme ini bersifat MUDAH TERURAI menyebabkan pegambilannya adalah tidak berkesan dan tidak dapat diserap oleh badan sepenuhnya. Idebenone juga banyak digunapakai oleh negara barat dalam peghasilan kosmetik dan pil . Ini kerana , idebenone bersifat FREE RADICAL , tidak berbahaya serta anti penuaan . Idebenone berupaya melindungi kulit daripada UVA dan UVB . Idebenone juga mempercepat penghasilan collagen tanpa perlu anda mengambilnya . Hasilnya , kulit kurang kedutan , tegang dan licin . Bukan itu sahaja , idebenone merancakkan penghasilan hormone menyebabkan payudara menjadi lebih tegang , besar dan gebu .

Apa beza AURORA SX dengan jenama Glutathione lain ?
AURORA SX dihadirkan dengan gabungan IDEBENONE serta VITAMIN C bagi memastikan ia diserap secara sepenohnye . Jenama produk lain biasanya dicampur dengan collagen . sedangkan collagen tidak boleh digabungkan dengan glutathione disebabkan molekulnya yang lebih besar . akibatnya ia tidak dapat diserap secara keseluruhannya dan keluar mellaui air kencing . 
Vitamin C pula akan menyebabkan toksin di dalam badan dan akan merosakkan buah pinggang jika di ambil dalam tempoh yang lama (sumber : Doktor Lim from Klinik Karak, Pakar dalam bahagian buah pinggang manusia). Idebenone juga adalah pelengkap kepada glutathione kerana ia mampu menghilangkan kedutan , menegangkan kulit serta menghasilkan collagen . Jeragat juga mampu dihilangkan.
AURORA SX pula didaftarkan dengan jayanya dibawah KKM iaitu dibawah kategori MAKANAAN KESIHATAN dan bukannya UBATAN ataupun DADAH
Maka , AURORA SX boleh dimakan oleh ibu mengandung , ibu menyusu mahupun individu yang mempunyai peyakit kronik . kesan pemutihan dapat dilihat seawal 3-5 hari sahaja .
AURORA SX pula bersifat lebih kepada clinical kerana hanya perlu diambil sebijik sehari tanpa dos yang banyak . kerana sebijik pil AURORA mempunyai 11,000mg glutathione dan Idebenone serta Vitamin C . Jumlah 11,000mg itu adalah lebih daripada cukup untuk kesan pemutihan . 
Diringkaskan , AURORA Sx mempunyai fungsi untuk memutihkan kulit serta menggebukan . bukan itu sahaja , ia boleh menghilangkan jerawat disebabkan ciri2 detoxifying yang ada padanya . apabila toksin disingkirkan dari badan , jerawat akan berkurangan . 
Bahkan , AURORA SX boleh memberi sinar dan EFFECT GLOWING kpd kulit . Kulit akan kelihatan lebih licin dan bermaya . Dengan pengambilan berterusan , cancer dapat di cegah serta tahap kesihatan akan lebih meningkat . AURORA juga berupaya menghilangkan parut jerawat yang merah dan hitam . Kulit akan dapat dihasilkan disebabka kehadiran idebenone yang merangsang penghasilan collagen semulajadi dalam badan .
Dengan penghasilan AURORA SX yang baru , kami menggabungkan DOUBLE campuran bagi IDEBENONE bg mempercepat proses pemutihan dan juga pembesaran breast wanita . Untuk pengetahuan , pembesaran breast hanyalah side effect . Hanya wanita dan transgender yang mengamalkan hormone therapy yang akan merasai kesan ini . Bagi individu lelaki , pembesaran breast tidak akan dirasai . Mudah cerita , AURORA SX sesuai untuk lelaki dan wanita .
Atur cara pemakanan : AURORA SX hanya perlu diambil sebijik sehari ataupun bagi yang ingin kesan paling cepat , perlu di ambil dua biji sehari semasa perut kosong . Ini bertujuan mempercepat penghasilan glutathione dan idebenone .
PENTING!
Terapi pemutihan yang COMPLETE adalah selama 3 bulan , dan anda akan merasai tona kulit yang lebih cerah dan putih . Untuk kesan paling maksimum , banyakkan minum air (2-3liter sehari) serta pakai SUBLOCK bila perlu .AURORA SX adalah LULUS KKM dibawah kategori MAKANAN KESIHATAN dan bukannya kosmetik mahupun ubatan . Menyebabkan aurora boleh diambil oleh orang mengandung , menyusukan anak , berpantang , datang bulan mahupun sakit buah pinggang . Gunakan aurora demi kesihatan dan kecantikan secara keseluruhan . Aurora adalah BEBAS bahan pengawet .
 Kesan chicken yang teruk hilang dgn Aurora SX
  
   
 Aurora Colla Plus merupakan satu pil kecantikan lengkap yang berasaskan
  • salmon collagen, 
  • stem cell 
  • Setria Vitamin C. 
Penggunaan PHYTOCELL TECHNOLOGY didalamnya menyebabkan stem cell yang dihasilkan adalah lebih bermutu tinggi, mudah diserap, cepat bertindak balas serta berkesan dan proses pemutihan dan pencerahan kulit.


Aurora Colla Plus
Kenapa AURORA COLLA PLUS menggunakan Salmon Fish Collagen dan bukannya Talapia Collage ?
Salmon fish collagen adalah sebenarnya lebih berkualiti dan banyak dogunapakai di Jepun dan juga Korea. Bermula pada awal tahun , kebanyakan distributer pil kecantikan di malaysia menggunapakai Talapia Collagen . talapia collagen banyak digunapakai disebabkan harganya yang murah dan mudah didapati . Tetapi jika imgin dibandingkan dengan khasiat Salmon Fish Collagen. Ternyata salmon lebih baik sehingga 7 kali ganda kebaikan. Malah salmon fish collagen TIDAK MENGGEMUKKAN dan MENAIKKAN BERAT badan seperti yang berlaku kepada konsumer talapia collagen. Bukan itu sahaja, salmon fish collagen dapat mencerahkan kulit, mencantikkan struktur kulit, menggebukan kulit serta MENGHILANGKAN PARUT secara berkesan tanpa keraguan. Kesan awet muda, pengurangan garis halus juga akan diperoleh oleh si pemakan. salmon fish collagen juga baik dalam mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi serta mengurangkan penghasilan jerawat .

Apa pula SETRIA VITAMIN C ?? 

Setria Vitamin C bukanlah satu vitamin c biasa tetapi ia adalah berunsur CLINICAL dan MUDAH DISERAP. ia berfungsi memberi kesihatan secara menyeluruh tanpa merosakkan sistem badan dan buah pinggang anda . Molekulnya yang lebih kecil menyebabkan ia mudah diserap oleh kapilari badan . Ia juga berfungsi mampu menangani masalah resdung, kegatalan, kulit bermasalah serta mampu mengurangkan masalah parut dan pigmentasi. Bukan itu sahaja, ia mampu mencantikkan rambut dan kuku serta memberi kesegaran yang berpanjangan. Dibandingkan dengan vitamin c biasa , ia tidaklah mampu menyerap dengan baik apatah lagi merosakkan sistem badan dan menambak toksin dalam badan . Vitamin c jenis SETRIA ini juga mampu mencerahkan dan menggebukan kulit . 
Bagaimana pula dengan STEM CELL ?? 

AURORA COLLA PLUS menggunapakai Green Apple stem cell dan juga Grape Seed stem cell disebabkan ciri2 anti oksidannya yang lebih tinggi berbanding dengan tomato dan epal biasa . Green apple stem cell berulaya menyerap dengan lebih pantas dan grape seed stem cell pula berupaya mengawal radiasi bebas di dalam badan. Kedua duanya berfungsi sebagai anti penuaan, mencerahkan kulit , melembapkan kulit, mengatasi kulit kusam, memberi efek glowing dari dalam, menghilangkan kedutan , menganjalkan kulit dan yang paling penting menghilangkan parut 
Kenapa AURORA COLLA PLUS menggunapakai teknologi PHYTOCELL ?? 

PHYTOCELL merupakan satu teknolgi bersifat CLINICAL dan APPROVED dalam membantu penyerapan stem cell dan juga collagen . Ia juga bersifat NANO dan memudahkan penyerapan maksimum . Bukan itu sahaja , PHYTOCELL mengelakkan sebarang bahan yang terkandung didalam AURORA COLLA PLUS daripada mendap di dalam buah pinggang serta berfungsi menyingkirkan toksin secara efektif .

Kenapa asingkan GLUTATHIONE dengan COLLAGEN ?? 

Glutathione tidak boleh dicampur dengan collagen kerana saintis berpendapat glutathione perlu diambil ketika perut kosong ataupun di dalam keadaan perut mengandungi kandungan hidrokhlorik acid yang banyak (medium acid) sedangkan collagen adalah sensitif dan tidak boleh diambil ketika perut kosong atau dalam keadaan beracid. Collagen perlu diambil ketika waktu malam dimana proses penyerapan adalah lebih baik ketika tidur, sistem badan dalam keadaan SELESA dan kerja kerja pembaikan sistem badan sedang dijalankan. Ketika inilah proses mitosis dan meiosis kerap dijalankan. Jadi kami asingkan COLLAGEN dan GLUTATHIONE . 


Untuk proses pemutihan paling pantas, kami menggalakan anda mengambil AURORA SX pada waktu pagi sebelum sarapan dan AURORA COLLA PLUS pada waktu malam sebelum tidur . Untuk kesan paling baik , ambil AURORA COLLA PLUS bersama segelas susu soya. Kulit pasti meletops, gebu dan juga putih melepak . Tidak percaya ?? Cubalah

BERMINAT DENGAN NAK CANTIK & GEBU SEPERTI TESTIMONI DI ATAS

AURORA SX : RM140
AURORA COLLA PLUS : RM140

TABLET : 30 BIJI 
FREE 6 BIJI
Penggunaan utk 30 hari + 6 hari

NAK ORDER BOLEH TERUS SMS / WASSUP 
014-8438299

BERMINAT NAK JADI DROPSHIP BOLEH EMAIL YER
youandmycloset@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.