Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Thursday, 3 April 2014

AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND


Jom Cantik Sebelum Raya !!!

TIDAK perlu dimakan
TIDAK perlu disuntik
HANYA PERLU DISAPU 2 x SEHARI


AylaMyra merupakan sebuah jenama produk kecantikan yang baru memasuki pasaran. Kami mengunakan bahan-bahan alami dan segar dalam produk penjagaan harian kami. AylaMyra mengutamakan kesucian dalam memilih sumber bahan dan produk kami halal lagi suci. Semua produk kami selamat dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Semua harga yg ditawarkan adalah sangat berpatutan dan jauh lebih murah dari salun.

RANGKAIAN PRODUK AYLAMYRA : TEKNOLOGI SWITZERLAND

AylaMyra merupakan sebuah jenama produk kecantikan yang baru memasuki pasaran. Kami mengunakan bahan-bahan alami dan segar dalam produk penjagaan harian kami. AylaMyra mengutamakan kesucian dalam memilih sumber bahan dan produk kami halal lagi suci. Semua produk kami selamat dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Semua harga yg ditawarkan adalah sangat berpatutan dan jauh lebih murah dari salun.


Aylamyra Renewal Diamond Serum
-kasi nampak muda
-kasi naik seri wajah
-kasi hilang flek
-hilang kedutan

Aylamyra 24K Gold Serum
-kasi lembab kulit
-awet muda
-kulit kencang

Aylamyra Stem Cell Serum
-kasi kulit licin
-baiki kulit rosak
-bagus untuk bekas jerawat,muka spt kawah bulan,ada lubang2.

Aylamyra Clear Skin Serum
-kasi putih kulit
-kasi hilang flek

Aylamyra Soothing Serum
-kasi mereka yg kulit kering,kulit alergi,gatal dan mengelupas

Aylamyra Open Pore Serum
-kasi org yg pori2nya besar utk mengecil lagi

Aylamyra Purifying and Scar serum
-untuk sembuhkan jerawat akne
-untuk hilangkan parut-parut jerawat

Aylamyra Eye Serum.
-untuk lingakaran gelap dimata
-untuk mata bengkak
-untuk hilangkan garis halus tepi mata



 Saya Percaya, Tentu ramai yang mengalami masalah seperti ini, parut jerawat berlubang !!!  huh...mmg susah nak pulih, dah macam2 cuba, apa kata cuba AYLA MYRA serum, Produk berkualiti yang mampu memperbaiki masalah kulit anda

Stem Cell Peptide Serum untuk parut berlubang !!!







Ramai yang mengalami masalah ini.Ramai juga mengambil jalan mudah mengunakan produk berbahaya untuk mengatasi masalah ini. Ada juga sanggup berbelanja mahal tanpa mempedulikan kesan jangka panjang.

Sebenarnya anda tidak perlu belanja besar , anda cuma perlukan produk yang tepat dan masa yang cukup untuk kembalikan wajah anda kepada yang dulu ...kulit kembali halus dan licin.



Masalah ini perlukan rawatan mendalam dimana ,sel perlu dibentuk semula untuk memenuhi kembali kulit wajah anda yang sudah berlubang-lubang dan stuktur kulit harus dibaiki semula.Adakah anda rasa proses ini boleh selesai dalam 7 hari ?
Jawapannya dah tentu tidak.Ini adalah kerana sel kulit manusia kitaran nya 28 hari dan semakin panjang bila meningkat usia.





Anda perlukan bantuan Aylamyra Stem Cell Peptide serum ,sapukan 2x sehari untuk menghasilkan kulit baru .Stem Cell yang kami gunakan adalah daripada buah epal ditambah dengan bahan-bahan alami yang lain mampu menjana dan mengalakkan pertumbuhan sel kulit baru.

Anda akan nampak perubahan ketara selepas 1 bulan pengunaan dan mestilah diteruskan untuk tempoh 2-3 bulan sehinggalah anda berpuas hati.

Anda juga patut menitikkan beratkan pemakaian cleanser,toner,dan sun block supaya wajah anda bersih dan bersedia untuk kulit baru,jika tidak dijaga kulit baru tidak dilindungi maka ianya sia2. Anda juga harus memakain mask bersifat collagen untuk membantu proses ini.




1 box serum ada 10 botol kecil
1 botol kecil boleh guna 3x
so 1 box serum hanya untuk 15 hari .

Kenapa ia di pack dalam botol kecil sebab serum ni tak boleh kene udara , so kalau pack besar asyik buka tutup so kene udara maka khasiat nya kureng pulak nanti.

so anda digalakkan ambil lebih dari 1 box

Harga Ayla Myra Stem Cell Peptide Serum ???
1 box RM75 SM / RM79 SS




AYLAMYRA STEM CELL PEPTIDE SERUM
KKM: NOT121100396K1 box RM75 SM / RM79 SS include pos
Produk ini diformulasi dari Swiss Apple stem cell extract, campuran asid amino dan 2 jenis protein peptide 



untuk mendapatkan hasil yang maksimum. Bahan-bahan ini mengaktifkan proses penuaan manusia dengan cara mengaktifkan stem cell manusia itu sendiri untuk meransang pertumbuhan sel dan sintesis kolagen untuk

mengurangkan garis halus, kedutan dan membuatkan kulit lebih muda.





KEBAIKAN:

- melambatkan proses penuaan sel kulit

- mengurangkan dan mengelak kewujudan garis halus dan kedutan dengan cara mengaktifkan penghasilan sel kulit baru

- mencerahkan dan memperbaharui sel dan memastikan kulit anjal dan bersih.
- meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
- membantu melindungi kulit dari radikal bebas
- mencerahkan tona kulit
- membantu menghilangkan parut
- tampil lebih muda dalam 2 minggu

APA ITU PEPTIDE & APPLE STEM CELL?

Peptide adalah blok binaan protein merupakan bahan penting dalam produkpenjagaan kulit anti-penuaan. Peptide adalah rantaian asid amino yang diikat dengan nitrogen dan karbon.

Rantaian pendek peptide dapat menembusi epidermis dan menghantar isyarat kepada sel-sel, memberitahu mereka bagaimana untuk berfungsi.Peptide merupakan salah satu rawatan yang paling berkesan dalam membaiki kulit yang rosak dan mengalami penuaan.

Resultnya juga bukan bersifat segera, ia mengambil masa 4 hingga 12 minggu untuk mendapat kesan yang terbaik. Namun sekiranya anda berhenti mengunakan produk,keputusan akhirnya memang pudar. Cara yang terbaik adalah ketekunan dan konsistensi. Anda harus sentiasa kekal rajin mengunakannya.

Sel stem buah epal mempunyai potensi yang amat besar untuk membaiki tisu yang rosak dan organ-organ. Sel stem mampu memperbaharuinya selnya sendiri dan boleh mengubah sel sendiri kepada sel-sel lain yang berbeza.

Sel stem epidermis adalah penting untuk menambah sel-sel kulit yang hilang akibat kerosakan.
Apabila sel stem epidermis berkurang, bilangan sel-sel kulit yang hilang atau mati melebihi dari pengeluaran sel-sel baru dan mengancam kesihatan dan rupa kulit.

Seperti manusia, tumbuh-tumbuhan juga mempunyai sel stem. Saintis sangat berminat dalam ekstrak sel stem dari pokok epal Uttwiler Spatlauber.
Pokok ini pertama kali dikesan pada abad 18 di Canton Thurgau, di utara Switzerland.Ia merupakan epal yang paling tahan lama dimana boleh tahan 4 bulan, dimana kalau epal jenis lain dah lama berkedut kulitnya.

Ekstrak pokok epal ini dikenali sebagai malus domestica bertindak merangsang proliferasi sel stem manusia, melindungi sel stem terhadap kematian disebabkan cahaya ultraungu, dan mengurangkan penuaan yang berkaitan dengan perubahan dalam gen.

1 BOX CONTAINS 10 BOTTLES
1 BOTTLE CAN USE 3 TIMES



Ada masalah parut berlubang ??? Cara paling mudah dan Jimat adalah dengan mengunakan serum Mewah Stem Cell.

Harga Ayla Myra Stem Cell Peptide Serum ???
1 box RM75 SM / RM79 SS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Clear Skin Serum untuk whitening and jeragat !!!


Attached Image 

AYLAMYRA CLEAR SKIN SERUM (WHITENING)

KKM: NOT111201568K

PRICE: RM65 WM / RM70 EM INCLUDING POSTAGE

Membantu mengawal pembentukan melanin yang menyebabkan pigmentasi.
Juga membuang sel kulit mati, hasilnya kulit menjadi cerah dan tona kulit menjadi sekata. ia juga mampu menghilangkan jeragat.

CARA PENGGUNAAN:
Sapukan pada kulit wajah dan urut menghala keatas dan secara memutar sehingga serum serap sepenuhnya.
Gunakan pada waktu siang dan malam sebelum make up atau pelembab anda. Sangat bagus digunakan setiap hari.

KANDUNGAN:
Deionized water
Propylene Glycol
Glycerin
Allantoin
Sodium PCA
Urea
Trehalose
Sodium Lactate
Glycolid Acid
Sucrose
Sodium Citrate
Malic Acid
Tartaric Acid
Arbutin
Polyquarternium-51
Sodium Hyaluronate
Hydroxyethylcellulose
Phenoxyethanol
Methilisoti-azolinone
Lactose
Cellulose
Hydroxpropyl Methilcellulose
CI77289
Tocopheryl Acetate
PEG-40 Hydrogenated castor oil
Fragrance 

1 BOX CONTAINS 10 BOTTLES
1 BOTTLE CAN USE 3 TIMES




Aylamyra Clear Skin serum

Wajah muda putih berseri dengan Aylamyra Clear Skin serum.Serum ini kaya dengan Arbutin agen pencerah semula jadi yang selamat untuk kulit.

Serum ini mengawal pembentukan melanin yang menjadi punca tompok dan flek hitam pada kulit,ia juga membantu menyamaratakan warna kulit yang tidak sekata ,serta boleh mengurangkan jeragat.


Harga Ayla Myra Clear Skin Serum ???


1 box RM65 SM / RM69 SS


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

AYLAMYRA PURIFYING & SCAR SERUM
KKM: NOT111201567K

PRICE: RM65 WM / RM70 EM INCLUDING POSTAGE

Ia menghilagkan jerawat,mengembalikan saiz pori-pori ketahap normal, mencegah dan menghilangkan parut, mengurangkan jeragat dan mengurangkan kesan kilat kulit berminyak.

CARA PENGGUNAAN:
Sapukan pada kulit wajah dan urut menghala keatas dan secara memutar sehingga serum serap sepenuhnya. Gunakan pada siang dan malam sebelum make up atau pelembab anda. Sangat bagus digunakan setiap hari.

KANDUNGAN:
Deionized water
Propylene Glycol
Glycerin Acacia Senegal Gum
Salicylic
Hydroliyzed Yeast protein
Pyridoxine
Niacinamide
Panthenol
Allantoin
Disodium Azetate
Biotin
Hydroxyethylcellulose
Sodium PCA
Urea
Trehalose
Polyquarternium-51
Sodium Hyaluronate
Phenoxyethanol
Methilisoti-azolinone
Lactose
Cellulose
Hydroxpropyl Methilcellulose
CI77289
Tocopheryl Acetate
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Fragrance 

1 BOX CONTAINS 10 BOTTLES
1 BOTTLE CAN USE 3 TIMES




Dapatkan serum purifying/scar serum aylamyra jika anda ada masalah jerawat dan parut hitam yg membuatkan wajah anda yg jelita kehilangan serinya

Aylamyra purifying and scar serum ini boleh


- menghilangkan jerawat

- mengawal pengeluaran minyak

- menghilangkan white/blackhead

- mengecilkan pori-pori

- menghilangkan parut



Ia dijual dalam 1 box. 

Dalam 1 box ni ada 10 botol 3.5 ml setiap satu.


Dimana 1 botol ni untuk 3 kali penggunaan.



Untuk kesan cepat kene guna 2 kali sehari.

Bagi yang tak pernah pakai serum, serum ni dipakai selepas step toner dan sebelum pelembab.

Contoh

1. cuci muka

2. pakai toner

3. pakai serum AylaMyra
4. pakai pelembab/krim siang atau malam/makeup.

ok jika anda ada masalah jerawat atau parut, jangan berlengah lagi, dapatkan serum ini sekarang!






Testimonial Aylamyra Purifying and scar serum ( 1box )


Harga RM 65


KESAN SEAWAL 7 HARI !!!!

Fungsi .Ia menghilangkan jerawat,mengembalikan saiz pori-pori ketahap normal,mencegah dan menghilangkan parut, mengurangkan jeragat dan mengurangkan kesan kilat kulit berminyak




Dah lihat testimonial, pelanggan kami ni hanya mengunakan purifying and scar serum Aylamyra selama 10 hari dan jerawat beliau berkurang dengan banyaknya.Sekarang beliau masih meneruskan memakai serum ini.




Ia dijual dalam 1 box.Dalam 1 box ni ada 10 botol.Dimana 1 botol ni untuk 3x pakai.Untuk kesan cepat kene pakai sehari 2 x.




Bagi yang tak pernah pakai serum , serum ni dipakai selepas step toner dan sebelum pelembab.

Contoh

1.cuci muka

2.pakai toner

3.pakai serum Aylamyra <<<<<<<<<

4.pakai pelembab/krim siang atau malam/makeup.

ok jika anda ada masalah jerawat atau parut ,jangan berlengah lagi ,dapatkan serum ini sekarang,


Harga Ayla Myra Purifying And Scar Serum ???


1 box RM65 SM / RM69 SS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



 
Aylamyra Open Pore Serum RM 65  KKMNOT121100399K

Serum ini mengawal pengeluaran sebum dan membersihkan kawasan pori-pori. Ia membersihkan kekotoran dan
dan sebum yang tersumbat menjadikan kulit lebih bersih dan sihat.Ia sangat sesuai untuk kulit yang sangat
berminyak, pori-pori terbuka dan banyak mempunyai bintik hitam (black head).





Masalah pori-2 terbuka ? Aylamyra Open pore serum adalah jawapannya !




Aylamyra Open pore Serum RM 65 


Liang pori-pori terbuka boleh menjadi satu masalah pada kita. Liang roma kita kelihatan seperti berlubang.
Biasanya ia terjadi di hidung,dagu dan pipi anda namun kat mana-mana area pun boleh terjadi.Ia menjadi liang pori 
sebagai pembukaan untuk bulu roma,saiz bulu roma kita bergantung pada saiz liang. Kadang-kadang campuran sel-sel kulit 
mati menyebabkan liang itu untuk kelihatan lebih terbuka atau tersumbat.

Sebenarnya kalau pori-pori anda dah besar kita tak boleh betul-betul hilangkannya tapi kita boleh menguruskannya dengan mencari produk yang sesuai untuk menutup liang-liang ini.Kita harus mengurangkan saiznya ,memang ia mengambil masa sedikit.

Produk yang anda pilih mestilah membantu dari segi
-mengecilkan saiz liang pori
-membersihkan liang supaya tidak tersumbat
-menghalang jerawat supaya tidak muncul akibat liang tersumbat

Perlu anda ketahui liang pori yang tidak dibersihkan dengan baik akan menyebabkang dinding liang pori menebal menyebabkan
kecacatan kekal.Sebab tu kalau korang nampak ada org muka dia lubang2 terlampau besar terutama lelaki.


Harga Ayla Myra Open Pore Serum ???


1 box RM65 SM / RM69 SS



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Attached Image 

AYLAMYRA RENEWAL DIAMOND SERUM

KKM: NOT121100393K

1 box RM75 SM / RM79 SS

Serum ini diperkayakan dengan serbuk berlian yang menyerlahkan penampilan dan keserian wajah yang meransang peredaran semulajadi kulit. Di formulasi daripada bahan aktif dan kaya dengan bahan 

pelembab Sodium Hyaluronate, Beta Glucan dan Cactus Extract. Ia memberikan kelembapan optimum dan perlindungan anti oksida untuk memastikan kulit wajah lebih berseri dan anjal.

KEBAIKAN:
- menghilangkan jeragat
- mencerahkan wajah
- mengembalikan keremajaan kulit
- memberikan kelembapan untuk masa yang lama
- meningkatkan kolagen
- mengurangkan kedutan pada wajah
- memberikan efek shininng pada kulit
- melindungi kulit dari sinar UV
- menghilangkan rasa tidak selesa kulit sensitif dan kering
- menyembuhkan luka pada kulit
- menyebabkan kulit tidak mudah didatangi jerawat
- menghaluskan kulit
- sesuai untuk semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN:
Sapukan dua kali sehari pagi dan malam.
Boleh digunakan sebagai penganti krim malam.

1 BOX CONTAINS 10 BOTTLES
1 BOTTLE CAN USE 3 TIMES




Inilah serum berlian kami , cairan putih yang diperkaya dengan serbuk berlian yang mempunyai pelbagai khasiat yang tak dapat disangkal lagi. 

Kenapa serum ni kita pack kecil2 ,kenapa kita tak pack sebotol terus 35 ml ...sebab selagi ia tak terdedah pada udara selagi itu khasiat nya di tahap maksimum.jadi kalau nak guna buka sebotol demi sebotol....
sebotol ni boleh pakai 3x ...nak pakai 2x pun boleh nak pakai sekali pun boleh..

Collagen terbaik adalah collagen yg dihasilkan oleh bdn kita sendiri.tapi semakin kita tua semakin sikit bdn kita produce collagen.terutama kat bahagian muka.umur baru masuk 30 dah stat jatuh.ok serum berlian aylamyra boleh meransang kulit dan tubuh kita hasilkan collagen jadi kalau hari2 pakai lagi byk collagen semulajadi ini dihasilkan

Ramai tanya sy antara serum emas Dan serum berlian mana bagus.susah nak jawab ni. Dua2 terbaik. But mana yg lebih serasi. So cuba dulu. Mana yg buat anda nampak shining and brighterning. Itu jawapannya. Ia adalah soal keserasian .



kalau gold pakai hari ni, berlian pakai esok...jgn serentak

Harga Ayla Myra Renewal Diamond Serum ???
1 box RM75 SM / RM79 SS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aylamyra 24K Gold serum
KKMNOT111201570K

Mengandungi kepingan daun emas 24 Karat yang sememangnya telah

diketahuiumum sangat berkhasiat dan mempunyai kesan yang menakjubkan

dalam kategori produk Anti Penuaan.Produk ini membantu membuang toxin

pada kulit,membuang sel kulit mati,menyembuhkan kulit rosak dan

mengantikan sel kulit baru.Manakala hyaluronic acid pula membekalkan

kelembapan optimum yang diperlukan oleh kulit kita.Acetyl Hexapeptide-3

pula ataupun dikenali sebagai komponen botox yang membantu

mengurangkan kedutan dan garis halus.


Wow ada 16 khasiat 24K Gold serum !!!!!


Anda yang rugi jika tidak mengunakannya sekarang.

1.Memperlahankan proses penuaan.
2.Menjadikan anda nampak lebih muda dengan segera.
3.Memberi efek wajah berseri-seri
4.Menganjalkan wajah

5.Kulit menjadi lebih tegang
6.Membaiki kerosakan kulit.
7.Mengurangkan kesan akibat sinar UV.
8.Mengurangkan garis-garis halus.
9.Menyamaratakan warna kulit.
10Melawan serangan radikal bebas.
11.Kulit lebih lembut dan halus.
12.Memperlahankan proses pemberhentian penghasilan kolagen kulit.
13.Mengelakkan kulit kendur.
14.Menggalakkan pertumbuhan sel
15.Bertindak sebagai pelindung matahari semulajadi.
16.Mengurangkan parut dan mengawal pengeluaran minyak.

Siapakah antara anda yang harus mengamalkan 24 K GOLD Serum.

Jika anda mengalami keadaan

-kulit kering dan kelihatan gelap.

-sudah mula ada kedutan disekeliling mata

-kulit kusam dan tidak bermaya

-warna kulit tidak sekata dan pudar

-mengendur dan lembik (tidak anjal)
 
-dah banyak garis-garis halus
 
-kalau ada parut lambat nak hilang
 
-semakin banyak bintik2 hitam dan pigmentasi
 
-jeragat
 
-kulit rosak sebab dari dulu tak suka pakai sun block
 
dan semua orang dan anda sediri tahu yang anda nampak tua sebelum waktunya.
 
Walaupun anda ada 1 dari perkara diatas anda harus ambil langkah segera.
 
Semua orang pun akan tua tapi biarlah tua tapi sentiasa cantik dan anggun.
 
Betul tak ?


Cara mengunakannya


Selepas cleansing dan toner , sapukan serum 24k gold ini ke seluruh wajah,
Urut sehingga semuanya diserap masuk boleh juga guna mesin. Lepas tu
boleh pakai pelembab malam atau siang seperti biasa.

Bahan-bahan.

Deionized water, Acetyl Hexapeptide-3,Palmitoyl Tripeptide-3.Glycerin,Butylene Glycol,Poysorbate 20,Carbomer,Triethanolamine,Phenoxyethanol,
Methylisothiszolinone,Gold,Sodium Hyaluronate,Aloe barbadensis Gel,allantoin.

Harga Ayla Myra 24k Gold Serum ???


1 box RM75 SM / RM79 SS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Testimonial

AylaMyra Eye Serum RM 65   KKMNOT121100398K

Meransang sistem peredaran darah pada kulit di sekitar mata untuk meminimumkan lingkaran hitam dan kesan gelap
bawah mata.Ia juga dapat mengurangkan kepenatan pada mata dan kulit dan mata dalam keadaan yang lebih baik.
Kulit lebih halus dan cerah.


Bagaimana nak guna eye serum ini dan siapa yang patut mengunakannya ?


Aylamyra Eye Serum sangat senang digunakan,hanya perlukan beberapa titis dan sapukan di sekeliling mata anda.


Lingkaran gelap bawah mata atas banyak sebab termasuklah

-stress
-kurang tidur
-faktor genetic
-umur
-diet.

jadi pemakaian serum setiap hari untuk membantu mengurangkan kesan gelap bawah mata. Jika anda seorang yang sering berubah

jadual , atau selalu mengalami kesukaran tidur, atau ahli profesional yang sangat sibuk dan selalu ingin tampil terbaik di pagi hari anda
patut ada eye serum ini di meja solek anda.







Testimonial Produk Aylamyra 


Testimonial Aylamyra purifying n scar serum

 

Testimonial Aylamyra purifying serum 10 hari jerrr

 

Testimonial Aylamyra Purifying Serum dan diamond serum

 

Testimonial Purifying and scar serum ( 1box )


Testimonial Stem Cell peptide Serum.
Setelah mengunakan 2 box



Testimonial Set Pencerahan dan jeragat.
Testimonial Aylamyra Renewal Diamond Serum


Testimonial Aylamyra Renewal Diamond Serum


Testimonial Aylamyra Stem Cell Peptide Serum


Testimonial Aylamyra Purifying and Scar serum

Testimonial Aylamyra Renewal Diamond Serum

dapatkan set combination 
anda boleh pilih 10 botol pelbagai jenis serum dalam 1 pack
RM85 (sm)
RM90 (ss)
* free pos


Aylamyra Renewal Diamond Serum
-kasi nampak muda
-kasi naik seri wajah
-kasi hilang flek
-hilang kedutan

Aylamyra 24K Gold Serum
-kasi lembab kulit
-awet muda
-kulit kencang

Aylamyra Stem Cell Serum
-kasi kulit licin
-baiki kulit rosak
-bagus untuk bekas jerawat,muka spt kawah bulan,ada lubang2.

Aylamyra Clear Skin Serum
-kasi putih kulit
-kasi hilang flek

Aylamyra Soothing Serum
-kasi mereka yg kulit kering,kulit alergi,gatal dan mengelupas

Aylamyra Open Pore Serum
-kasi org yg pori2nya besar utk mengecil lagi

Aylamyra Purifying and Scar serum
-untuk sembuhkan jerawat akne
-untuk hilangkan parut-parut jerawat

Aylamyra Eye Serum.
-untuk lingakaran gelap dimata
-untuk mata bengkak
-untuk hilangkan garis halus tepi mata




kalau berminat & nak order?
boleh isi form kat atas 
sms/whatsapp/viber 014-8438299
kalau nak COD pulak..
Pick Up Point : Giant Seksyen 13, Shah Alam atau Petronas TTDI Jaya, Shah Alam
COD contact person: Hilmi, 0125435676
*Pengeposan setiap hari untuk payment sebelum 4.30ptg ye.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.