Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Saturday, 20 April 2013

GLUTA KOJIC WITH VIT C SOAP


GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C SOAP

SERLAHKAN KEJELITAAN ANDA DENGAN GABUNGAN MANTAP GLUTATHIONE , KOJIC , VIT C HANYA DALAM SATU SABUN.
 ~With New Packaging~



Perhatikan betul2 perbezaan antara Soap Asli dgn Tiruan


 GLUTA KOJIC WITH VIT C SOAP

White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap diformulasi khas untuk kulit lebih cerah,gebu, licin digabung dan dianalisis oleh ahli farmasi serta diperbuat dari sumber pencerahan kulit yang berkesan . White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap mampu menjadikan kulit lebih muda, segar dan cantik serta mulus

White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap disarankan kepada semua yang impikan kulit cantik, cerah, putih , licin serta membantu menyelesaian masalah kulit yang membelenggu seperti masalah parut, jerawat, kulit kusam dll.

KEGUNAAN
Mencerah/putihkan kulit
Memudarkan parut
Disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak.
Membantu masalah jerawat
Membantu masalah jeragat
Merawat stretchmarks
Awet muda
Membantu masalah kesan hitam di bahagian ketiak dan peha.
Kulit lebih licin, mulus
Membantu masalah blackhead/whitehead
Masalah kedut




CADANGAN PENGGUNAAN 
Untuk tujuan penjimatan, potong sabun kepada beberapa bahagian lebih kecik seperti 5 bahagian kecil. Harus dipotong bahagian oren + putih sekali supaya dapat guna kedua-dua kandungan aktif tersebut.
Untuk kulit normal memadai 2x sehari, kulit berminyak 3x sehari, kulit kering 1x sehari.Or bergantung keselesaan dan kesesuaian kulit masing-masing.
Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
Kulit Normal - 1 minit dan bilas
Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.

KANDUNGAN
A. Glutathione
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles.

B. Kojic Acid 
kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.

C : Vitamin C
Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (pencemaran matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb).
Merangsang pembentukan dan peningkatan pertumbuhan kolagen kulit, yang akan menjaga keanjalan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ).
Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara semulajadi.

TAMBAHAN
Sesuai untuk lelaki dan wanita
Boleh digunakan untuk muka dan badan

KELULUSAN KKM : NOT120301904K

DIAKUAI FARMASI : 049062


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
HARGA KAMI:
RM40 (SEMENANJUNG)
RM45 ( SABAH./SARAWAK)
TERMASUK POSLAJU
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++




























TESTIMONI PENGGUNA SABUN GLUTATHIONE

pn.zana (klang)
hai.. i dah try sabun ni dr mgu lepas..i xda masalah kulit muka sgt cuma kasar jer.. best sgt bila 
pakai kulit rasa gebu... bintik2 kasar mula hilang especially sekitar hidung dan dagu.. my hubby pun ada tegur kulit muka i nampak cerah.. sukeeenyee.. ^_^ bau dia pun wangiii..

cik lin (Jb)
mula2 nk try takut juga sbb dh byk produk lin cube.. tp jerawat still naik.. especially kalau makan seafood.. xsukee.. tp bile cube tester sabun gluta ni.. alhamdulillah jerawat semakin kecut.. parut juga cepat hilang.. kulit rasa fresh lepas cuci.. heheh

mama mia (k.terengganu)
mama suka sabun ni.. mcm pakai produk peeling jadinya.. kulit jd putih bersih walaupon tiada pengelupasan.. hanya kluar daki2 kulit masa mandi tu.. tq:-)

yana (pulau pinang)
sabun ni memang sgt effective utk hilangkan parut.. dlm masa 3 hari pakai, parut jerawat dah mula lembut, masuk hari ke 5 dia dah tanggal pelan2.. best best.. saya juga pakai di badan terutama di bawah ketiak.. mula2 pakai tu try sebelah jer nk tgk keberkesanan sabun ni.. ternyata lepas 2 minggu bahagian ketiak dah cerah sebelah..heheh.. memang berkesan lah.. berbaloi.. harga pun murah.. 1 bar tahan lama..

mimi (taiping)
sis.. saya ada masalah lebam bawah mata dan kulit kasar dan juga jeragat, setelah guna glutathione selama 3 minggu, jeragat dah semakin pudar, kulit pula muluss terutama bahagian hidung dan dagu.. memang puas ati lah..

TESTIMONIAL
haah..pakai kat bdn..best la..x de wangi pon but kulit jadik lembut gile n putih la..dlm 5,6 hr pakai dh rase perubahannye..sy dh pakai 2 ketul...u shud try 1....

TESTIMONIAL
stock akak dah nak habis ni, Insya ALLAH nak restock semula..:) kulit akak lagi halus dari dulu dan memang nampak cerah berbanding dahulu..open pores pun kurang..bila pakai kulit tak berminyak, dan tidak kering...just nice moisturize.. dulu banyak freckles sekarang dah kurang jelas lepas tu paling best white head and blackheads memang tak ada..muaaaahhhhh akak love this product...♥ ♥ ♥..

ARIZA(PASIR MAS)
Sabun nie memang mujarab baru je guna beberapa hari dah ada perubahan saya ada masalah jerawat bila guna sabun nie jerawat pn kecut lah dan parut kt muka ni pun makin pudar,bintik2 putih kt muka dan hidung pn dh tiada makin licin dh muka.kepada anda diluar sana yg bermasalah muka patut mencubanya..




MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM


KKM NOT120405546K

Gabungan hebat glutathione, vit c, vit E untuk wajah yg cerah sempurna dan lebih sekata. merupakan agent terbaik dan popular yg sering digunakan di East Asia dalam produk penjagaan dan kecantikan kulit. Merupakan krim kecantikan yang dirumus khas dan diformulakan oleh ahli farmasi kecantikan. 


Pemakaian cream ini bersama White Perfect Gluta Kojc Vit c Soap dikatakan mampu memberi kesan berganda.

KEAJAIBAN PRODUK INI : 
- Mencerah dan memutihkan kulit.
- Membantu memutihkan kulit dengan mengubahsuai penukaran eumelanine (gelap / coklat / pigmentasi kuning) kepada phaeomelanin (kemerahan pigmentasi putih)
- menjadikan kulit bercahaya dan sangat lembut
- Anti Penuaan (Awet Muda)
- membantu masalah jeragat/dark spot
- membantu masalah jerawat
- memudarkan parut hitam
- kandungan gluta, vit c dan e membantu masalah parut berlekuk
- Membantu masalah kulit berminyak

CARA PENGGUNAAN
- Guna 2x sehari. Pagi dan Malam
- Lepas cuci muka, sapukan krim ini di muka dan leher, kulit akan lebih cerah dan bercahaya
- Atau untuk lebih selesa, pakai di waktu malam sahaja.
- Bangun pagi, cuci bersih dengan WHITE PERFECT GLUTA KOJIC VIT C SOAP (Sekiranya guna)

KANDUNGAN AKTIF 
- Glutathione
- Vitamin C
- Vitamin E
- Coconut Oil

NOTE 
- Untuk kegunaan luaran sahaja
- Sesuai untuk semua kulit kecuali kulit terlalu sensitive/ALERGIK
- Lebih efektif jika penggunaan krim ini disertakan dengan penggunaan White Perfect Gluta Kojic vit c Soap. 


















HARGA : SM RM49.00 / SS RM53.00

BERAT : 15G


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60






KKM : NOT120405544K

Cerah hanya dgn 1x pemakaian sahaja. Rasai perbezaan dgn sapuan pertama. Anda pasti tertawan.
Mengalami masalah muka lagi cerah dari badan? ini adalah penyelesaian terbaik.

Lotion ini diformulakan dengan gabungan komponen aktif iaitu bearberry, vit c, vit e , vit B3, Arbutin. Lebih menakjubkan menakjubkan losyen ini mempunyai spf 60 yg mampu mlindungi kulit dr sinar uv.

Disarankan untuk semua wanita/lelaki yang impikan kulit cerah berseri. Pemakaian selepas pggunaan white perfect gluta kojic vit c soap, mhasilkan kesan yg berganda.

KEBAIKAN
- Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang singkat kerana kandungan diadun dgn formula terbaik oleh ahli farmasi sperti glutathione, vit e, vit c, vit b3 dan arbutin.
- Lindungi kulit dari pencemaran dan matahari
- Melembutkan kulit badan
- Melembabkan kulit
- Membantu masalah kulit kering dan kusam
- Kulit bercahaya.
- Mencerahkan kawasan lipatan seperti celah peha, ketiak dll
- memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

CARA PENGGUNAAN
- Untuk kesan yang terbaik, sapu lotion setiap kali selepas mandi ke seluruh badan kecuali muka. Penggunaan sabun glutakojic vit c soap sbgai sabun mandi mampu memberi kesan berganda.
- Kesan cerah dpt dilihat dgn 1x pemakaian shj..kulit akn terasa lembut dan lebih licin dgn 1 sapuan. Untuk kesan cerah kekal pakai 2weeks-1month secara konsisten.

NOTE 
Hanya untuk kegunaan badan dan luaran
Boleh digunakan ke seluruh badan atau bahagian tertentu sahaja seperti tangan (bergantung tujuan dan keperluan). Sesuai untuk semua kulit kecuali kulit terlalu sensitive dan alergik.

KANDUNGAN AKTIF 
- Glutathione
- Vitamin c
- Vitamin e
- Vitamin B3
- Extras Papaya
- arbutin 

HARGA : SM RM59.00/ SS RM63

****************************************************

..nak order dgn ain ???
boleh isi form kat atas
@
sms / whatsapp 014-8438299

nak COD (Cash On Delivery) ???? 
boleh sayunk...

tp kat PETRONAS TTDI JAYA, Shah Alam atau GIANT SECTION 13, SHAH ALAM ajer..huhuu

hotline COD 012-5435676
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.