Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Wednesday, 10 April 2013

FELINNA INCHLOSS : KURUS CARA SELAMAT



HARGA ISTIMEWA 
1 BOTOL : RM70
2 BOTOL : RM120
FREE POSLAJU SEMENANJUNG


Felinna Inchloss jadi topik hangat sekarang yer.. Jangan cepat melatah kalau tak tahu asal usul cerita. Kalau promosi dah sampai kuar majalah, TV bagai takkan pengasas produk sanggup kan kalau produk tak selamat. Issue paraben plg hot.

Apa yang bahayanyaaaa?? Semua benda dalam dunia ni akan bahaya kalau kita OVERDOSE. Tak gitu??? Air kosong kalau kau minum sebaldi pun boleh meninggal time tu jugak. Jadi adakah di sini maknanya air itu bahaya?? Sila fikir.
Dulu aku prepare ubat yang kena letak paraben. kuantiti paraben tu memanglaaaaa sikitnya tak payah cite. mcm nak tak nak letak je. Contoh kan. Ini contoh sahaja, sebab aku dah tak ingat formula nak dilute paraben ittew.

5g serbuk paraben, dilute dengan 20ml syrup simplex (rasa seperti gula yang manis pekat dan likat) , dan topup air suling sehingga 200ml. Kononnya la...
Baru jadi syrup paraben. Contoh aku nak buat air milo 200ml tahan 6 bulan (amboi, haha) bancuh air milo macam biasa, tuang 10ml syrup paraben tadi. Dan jadilah milo yang tahan 6 bulan.

See? Betapa sikitnya penggunaan paraben tu tadi.
Walaupun paraben sering dikaitkan kanser payudara. Seperti biasalah. KALAU kandungan dia BANYAK. Tak ada apa yang tak bahaya dalam dunia ni. Ekceli banyak carcinogen lain yang menyebabkan kanser. Lebih nitrate pun boleh menyebabkan kanser. Ikan bakar, segala benda yang ada bakar2 tu, habuk kesan bakar tu adalah carcinogen.

Paraben dalam Felinna Inchloss? Jangan risau. Ianya SELAMAT. Iolls ada bagitau kan produk ni dapat lulusan KKM. Orang keje kat KKM tu semua bijak bistari. Kita yang tak berapa nak bijak ni refer sahaja KKM. Ulang sekali lagi, sedangkan ubat ada paraben. Eceh...
Lagipun Fellina Inchloss ni korang bukan guna seumur hidup. Guna bila gemuk sahaja. Bila dah kurus stop. Jadi jangan takut-takut. Sila gunakan Fellina Inchloss dengan hati yang tenang. 
Produk Felinna Beauty Dijamin Selamt & Sila gunakan tanpa was2.. 





Assalamualaikum,

Hari ni Zura nak share lagi satu produk yang sememangnyaaa lain dari yang lain, kalau sebelum ni kita selalu dengar losyen slimming semua panas-panas, pastu bau nya mak aiii macam orang-orang tua..bau serai wangi la. bau halia laa..then pakai sebatuu bau losyen slimming, nak kuruihh punya pasal. terpaksa la..hehe

Meh nak perkenalkan losyen keluaran tempatan, FELINNA INCH LOSS, memang superb la sebab:

WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

mesti tak percayakan. ada ke losyen slimming wangi- wangi ni?


Ni stock sebahagian yang dah sampai. Tak tahu la tahan berape lama ni.

Ni tokey a.ka. Felinna sendiri
Salam ♥ 

sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥


hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..

ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!


NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥

salam ♥ nak kurus cara mudah? 

macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi slaah sendiri..dari situ i buat research until jumpa dis product dari company herbs terkemuk
a.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab xberani la kan nak labur modal puluh2 ribu kalau produk xbest.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan smpai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby xmeragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i xpayah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je..


Alhamdulillah... ♥
Felinna ada dagu balik dah HHEE... thanks INCHLOSS! SAPUAN LEMBUT KE BAHAGIAN MUKA MEMBENTUK DAGU YANG LEBIH RUNCING.. ♥



Felinna kini di mingguan wanita! 
Dah masuk ke bookstore terdekat..dapatkan sebelum terlambat! Cover lisa surihani.

Memetik kata2 penulis. .
"Buka sahaja facebook Felinna di mana2..Tangan ligat menaip and melayari Internet mencari laman rasmi produk tersebut..cover photo yg memaparkan wajah mulus and halus pemilik produk terdetik juga perasaan edit jer ni sebab tu lawa..tetapi......"



RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!



3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 



4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!



5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)



6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 



7) Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jap...Jap ..Harga Lum Ceriter lagi..

Berbaloi2 .. Murah jer

Kandungan : 180ML


RM75 (Semenanjung)
RM80 (Sabah./Sarawak)
INCLUDE POSLAJU YER


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


MEH TENGOK LAGI TESTIMONI YANG LAIN.. WALAYEHHHH


~Lagi-lagi Testimoni Hebat!!!~

#Copy Paste drp Email yg dihantar..:)
Testimoni dari saya sendiri (Ayuni Ayumi D Collection) pic before-time raya tahun lps...berat time ni around 55-57kg then pic after-sy hanye mnggunakn 2weeks sudah nmpk perubhn..tetapi masih skrg sy belom tmbng..tapi anda boleh agk kn bp kilo sy sudah trn!! YE! Sy hanye mnggunakn Inch Loss Lotion shj...kini sy sudah membuat part
 time bisnes..tqvm sis's Fel.....so tggu ape lg...order la skrg!!!





salam... 
saya antara pengguna felinna inch loss yng mantop tu.. :) saya just nak share penggunaan felinna nie.. alhamdulillah dalam 3 hari saya turun 1kg... dan dalam masa kurang seminggu saya turun 4kg.. memeng menakjubkan... dari seluar saiz 30.. kini boleh pakai saiz 28... wow... mmg gila n mmg best.. kini saya sendiri telah menjual produk ini bagi mmbntu mereka yang ingin kurus dlm masa yg singkat..:) thnkzz felinna.. penggunaan dari 23 dec 2012 hingga 30 dec 2012 turun 4kg..



#Copy Paste drp email yg dihantar...
Salam..Puan Felinna and to all warga kerja Felinna Beauty...

Saya just nk share..ini komen saya dlm update status Puan Felinna ttg di jemput oleh ramai pihak tv bagi bercerita ttg bagaimana kejayaan Felinna n batapa hebatnya produk Felinna.
Sesungguhnya, rezeki kita ni Tuhan yg tentukan..bukan manusia yg suka pot-pet pot-pet mengata orang tu!!

"BETUL TU PUAN FEL..saya ni orang dok keji mcm2 sbb saya kawen ngn foreigner (nigerian) tapi alhamdulillah...produk felinna skrg ni dok hangat di mulut2 bangsa mereka, maksud saya is kwn2 husband saya (x semua nigerian tu jahat ye). siap dieorg cakap FELINNA PRODUCT IS VERY EFFECTIVE AND NEVER THOUGHT IT IS MADE IN MALAYSIA!! BANGGA SAYA NIH...mule2 sye jual produk Felinna ni, letih gak nk convince kt org suh beli sebab byk yg main harga and saya MASIH LAGI DENGA HARGA TETAP..tapi akhirnya..semua yg dok beli murah tu dtg blk kt saya beli harga biasa..tuhan itu maha adil dan pemurah..Kejayaan u Puan Fel mengispirasikan saya. saya keje full time ngn MITSHUBISHI, hehehehe..Felinna adalah full poket money saye..best!! Jgn lupe contact saye Puan Fel kalau nk beli keta from Mitsubishi. mcm2 ader..Triton, Pajero, Lancer..roger jer..Tapi Felinna ttp di hati! saya da KEHILANGAN BERAT 11 KG dalam masa 12hari dgn Inchloss..mcm2 produk da try, semua x lut. makin gemuk adalah. akhirnya ng Inchloss jugak yg saye inchloss!! TQVM..betul2 TQ."

Saya copy paste msg ni dengan harapan Puan Felinna sendiri yg baca email sya n saya betul2 ingin belajar dan berjaya macam Puan Felinna! 
U MY IDOL U....!!

Kerana komen saya ni gak ler, ari ni inbox sayer penuh msg, sume tnyer mcm mner saya inchloss sgt? 
simple jer..saye sapu jer lotion tu bile2 mase je yg saya sempat..slu ada dlm beg saye lotion nih! 
(jgn luper tgok attachment picture sya before n after yer)

Kenapa saya sayang Inchloss? sebab nyer.. saya x payah diet da!! 
Yg best nyer..harga murah and sangat berkesan!! best la!!

Love Felinna Inchloss..! Love la semua yg ada kaitan ngn Felinna Beauty!!

Saya yg benar,

Noraini Mokhtar








ha tu dia..Ara lost almost 10kg dalam masa sebulan.Menggunakan 2 botol Inchloss.
Tak kira masa & ketika dia akan sapu kat tempat yang sepatutnya & minor diet juga diamalakn utk kesan yg secepat ini.Minimum penggunaan sehari 2-3kali.
Jom sama2 kita ikut cara Ara ni, mudah-mudahan akan berjaya..











DAH BACA..DAH TENUNG..DAH PIKIR..


..nak order dgn ain ???
boleh isi form kat atas
@
sms / whatsapp 014-8438299

nak COD (Cash On Delivery) ???? 
boleh sayunk...

tp kat PETRONAS TTDI JAYA, Shah Alam atau GIANT SECTION 13, SHAH ALAM ajer..huhuu

hotline COD 012-5435676
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.