Forms generator powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Monday, 11 April 2016

DIAN'Z VITAMIN C & E 6000mg


STOKIS SAH DIAN'S VITAMIN C : DD12407
DIAN'Z VITAMIN C & E + 

WHITENING COLLAGEN 6000mg

Bagi yg x berapa nak rajin merebus rumpai laut, ni ada option lain yg lebih ringkas...Vit C&E + Whitening Collagen, chewable/hisap, boleh jg ditelan... rasanya masam2 manis..





VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg

(Dian'z Beauty & Health)




Buah Maqui Berry

Kolagen Dari Ikan Talapia Halal Dari Malaysia
Artikel dari Sinar Harian ada menyatakan bahawa kejayaan Malaysia menghasilkan kolagen dari sumber ikan talapia berbanding dengan kolagen lain yang kebiasaannya diambil dari sumber laut. Berbanding kolagen dari ikan talapia, kolagen dari rumpai laut ni tidak sesuai untuk orang yang alergik kepada makanan laut.
“Pelbagai rangkaian produk berasaskan kolagen dijual di pasaran, namun difahamkan tiada sumber kolagen dihasilkan di dalam negara dan menyebabkan ia banyak diimport dari China dan Korea Selatan yang diragui status halalnya. “Kami adalah pertama di rantau ini menghasilkan kolagen akuatik yang benar-benar diyakini status halalnya,” katanya ketika ditemui selepas majlis menandatangani memorandum persefahaman (MoU) antara UPM dan Bionic Lifesciences bagi memasarkan kolagen itu secara komersial. MoU itu ditandatangani oleh Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) UPM, Prof Ir Dr Mohd Saleh Jaafar manakala bagi pihak Bionic Lifesciences diwakili oleh Pengarahnya Ir Mohd Salleh Yahya. Beliau berkata, bagi menghasilkan kolagen daripada kulit ikan tilapia, ia memerlukan beberapa peringkat iaitu pembersihan kulit-kulit ikan, pengekstrakan menghasilkan kolagen, pembersihan kolagen dan penghasilan serbuk kolagen. Menurutnya, berkata produk kolagen yang dihasilkan daripada kulit ikan tilapia itu boleh digunakan untuk pelbagai tujuan sama ada dalam bentuk minuman, makanan serta produk peribadi kesihatan seperti produk minuman burung walit. Sehubungan itu, beliau berharap hasil penemuan itu memberi satu perspektif baru kepada pengguna kolagen halal dalam semua produk kosmetik atau makanan tambahan selain menyokong industri halal negara.

VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg

Produk Dian'z Vitamin C & E +Whitening Collagen ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg :

1000mg Vitamin C daripada oren :
menyinkirkan toksik dalam badan
Melancarkan sistem perkumuhan
Merawat jerawat, jeragat dan parut 


1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
Sangat tinggi khasiatnya
Melembapkan kulit
Mengecilkan liang roma yang terbuka
Mencegah kanser

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

2000mg Glutathione :
Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut

Cara Penggunaan :
Ambil 1 biji selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam. 1 botol mempunyai 60 biji untuk 1 bulan penggunaan.
Mendapat pengesahan HALAL, bumiputra produk/dari kilang bertaraf GMP dan tiada gelatine. Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas, ibu mengandung dan menyusu juga boleh ambil ♥ 

Kesan dpt dilihat seawal 2 minggu pertama. 
BANYAKKAN MINUM AIR MASAK. Kesan yang dapat dilihat:
* Memutihkan seluruh badan
* Parut jerawat pudar
* Jeragat pudar 
* Kulit halus dan lembut 
Boleh diambil oleh:
* Kaum lelaki & perempuan umur 16 tahun ke atas
* Ibu menyusu 
* Ibu mengandung


VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg

(Dian'z Beauty & Health)


Gabungan daripada extra berry..mengahasilkan vitamin C & E dan Menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.. tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine..ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL

Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ♥


Selamat untuk ibu mengandung dan menyusukan bayi.

Di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia..



manfaat untuk ibu dan anak : bukan kulit ibu sahaja malah kulit anak akan lebih cerah dan putih. mengurangkan rasa lesu,lancarkan proses penyusuan,susu lebih banyak untuk bayi anda.. insyaAllah..


Surat Kelulusan dari pihak KKM

 

TESTIMONI DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg


♥ sharing dari owner dian ♥ vitamin C & E + whitening collagen: bahannya ada 4 sahaja,, collagen form ikan talapia, glutathione,dan maquiberry dan vitamin c berasaskan oren. . semua sumber alam n halal.. & produk ni ada kkm.Ibu menyusu dan mengandung pun boleh ambil..saya servey ramai yg alahan pada marine collagen termasuk saya sendiri. kebanyakkan yg alah pada udang, sotong dan ketam memang x leh ambil supplement berasakan marine collagen.. collagen ikan talapia. tak de gatal2 or alahan.. so siapa yg alah dgn marine collagen nanti leh cuba my own produk.. gunakan collagen kulit ikan talapia, tak menggunakan rumpai laut.. ♥ mcm yg selalu org jual tu...tp bg yg alah pada ikan talapia..tak di galakkan ambil la. tp kalau alah udang sotong.ketam..tkde msalah.tk sama mcm marine :) dan peratusan org alahan pada ikan talapia sgt la kecil..collagen utk tegangkan, kurang parut.. gebukan kulit.


Maquiberry lak lebih kpd vitamin E ..jarang digunakan dan susah nak cari produk berasaskan maquiberry.. dia mudah hadam dalam air.. & 90% badan kita adalah air.. dan khasiatnya sgt la tinggi. lebih tinggi dari acai berry dan blueberry .. ♥ boleh tgk pic di atas..fungsi buah ni utk buang toksik.. so jerawat akan berkurang..kulit akan bersih.

Glutathione utk memutihkan.lebih tinggi mg di ambil, lebih cpt la putih, tp jgn smpai overdose ye.

Manakala Vitamin adalah vitamin C berasaskan oren. utk baiki sel kulit mati.. beri rangsangan utk proseskan kulit baru..kulit yg fresh dan bersih


Gambar before and after..sebelom kulit gelap.kusam.gmbr tak bermekap...ada parut skit.. selepas 1bulan lbeh muka bersih.. kulit sekata gmbr selepas dian baru lepas cuci muka..so fresh n tkde mekap lgsg..







"nak share testimoni selepas 3 minggu sy ambil dian'z vitamin yg sgt2 best!
1.jerawat makin surut
2.liang roma makin kecil
3.parut kat muka makin pudar
4.kulit sy yg kusam makin glowing.huhu.
5.kulit makin cerah n x burn dh!
Sgt ok dian.mula2 mkn,4 hari naik jrwt kt muka.tp teruskan gk.mgu kedua jrwt makin surut n sampai skrg sgt ok :-)"

"Bju biru hitam pic b4 take vitamin dian'z.. Kulit kusam eyebag jerawat merah2 mke bminyak..
Ni bju oren pic after take vitamin dian'Z 4weeks.. Alhamdulillah smua ok.. Suke sgt3... Mmg superbbb laa.. Tq soo much dian.. InsyaAllah akn stil mainten dgn vitamin u.. ;)"
"Assalammualaikum.. sebelum ambil DIAN’Z vit c & e + whitening collagen ni banyak jgak masalah kesihatan dan kulit.. antaranya :-

Sebelum pengambilan 
1. Selsema dan kerap bersin pagi2 ( resdung)
2. Kulit kusam & berminyak
3. Liang pori terbuka luas..huhu
4. Parut jerawat & jerawat halus
5. Eyebag yg agak ketara

Selepas sebulan pengambilan
1. Jarang sgt kene selsema skrg n bersin da kurang
2. Kulit da x berminyak cam dulu2.. nampak flawless gitu & semakin cerah.. lembut je ble sentuh (ske sgat2!! ) ♥
3. Liang pori da x bpe nak nmpak
4. Ni part y paling suke --> parut jerawat da hilang n jerawat halus da x muncul smpai skrg ♥
5. Eyebag pon da berkurang..

"mmg muke akk teruk jd mcm 2 coz akk ambik injection perancang terus teruk..skrg alhamdulilah ngh mntain ngn vitamin dian ye sblum mkn vit dian..nie ler muke sy jd mcm nie after 5bulan lahirkan my second baby..hanya Allah sja yang tahu perasaan sy mmg keyakinan diri down sgt2..smpai suami tegur ktenyer sy mkn mcm2...

nk kluar umah kne tempek2 bedak tebal2 nk ttupkan parut2 kesan jerawat yg bnyak..parut dah ler hitam2..sy nie pattern ske memicit geram jer tgk mke nie...
lepas try produk vit dian'z alhamdulilah after sebulan dah makin licin kulit muke...liang roma mengecil...jerawat mengecut yang paling best parut makin pudar..skrg ngh mantain mkn vit dian'z mmg best nk msuk botol ke 2..thnks dian..AMAT BERBALOI!!!!"

"hai dear dian..nk share dg u sblm & slps mkn u pny produk.. sgt2 berbaloi, berkesan and paling pnting senang di bwa kmane sje..dah sebulan mkn.. x sbr nk repeat oder dr my friend.!!
sblm ni my skin sgt teruk, bile pndg cermin rse nk mrh & sedih.. u blh tgk sndiri lah kan mcm mna?? huhu.. mule nye teruk sbb slh gne produk.. gatal sgt elok gne set safi hijau tu g tukaw ke n*****a.. haa amekkaww tros rosak muke.. sejak dr tu, kerap tumbuh jerawat bile tanda merah.. mkn seapud cept je gatal bkn tu jer my skin sensitip bile kne panas siket skin gatal2 and merah2.. DULU>> klo nk cover muke msty i tepek BB cream & tepek bedak compek setebal2 nye.. but NOW>>, sejak mkn vitamin u so far alhamdulillah ok.. x pyh nk buat tu smua just pkai toner plembab & krim (set safi hijau) kcuali nk g mne2 o wedd bru tacap siket bedak.! klau tak i x thu, ni pon mber yg pomote kan.. mule2 ragu jgk nk try, lama2 mkin suke.. nmpk kan kt situ, hasil keberkesanannya.. super glow n klo bwh chaya mthari nmpk bseri tegang.!!!! my mom & my sister jeolous sgt.. hehe.. skrg tiap2 mse asyk tgk cermin sbb mcm x pcaye dgn mkn produk u.. sbb bru skrg i thu, klau nk cantik dr DALAMAN itu pnting.. itu prinsip yg i pegang skrg.. tq dian hope makin maju & hasilkn lebih byk produk kesihatan dalaman yg bagus.. Aminn.. TQVM ye dian..

wokey.! ade lg tertinggal i tertinggal tulis.. i ade resdung kerap gatal mata tekak & hidung.. kdg2 smpai bengkak mata i gosok hidung sminggu bru elok.. ehehe but now da xdew hilang semua tu.. tq dian.. nk tny klo i nk jd stokis blh ker? sbb ade yg dh tny kt i & tegur knp tetibe muke elok jer nmpk fresh.. pakai ape.. haha i cume ckp mkn vitamin u jer.. syukur Alhamdulillah x pyh beli yg beratus2 tp x nmpk kesan yg + kan? kan? hehee.."
"Assalamualaikum dian..dulu kn sy ada tnya dian np muka naik bjik2 after consume dianz vit..dian suruh sy stop tp sy truskn jgk mkn...u know what..beberapa hari after consume dianz vit, bjik2 yg tumbuh tu kcut serta merta..happy sgt2...liang2 roma sy yg besar ni pn mkin kcik...baru guna dlm sbulan tp kesan dh superbbb!!! bgun tdo pn muka x berminyak mcm dlu.. dulu pernah cuba supplement F tp dh 2 bulan guna still xda apa2 kesan..mungkin sbb lmbt or susah nk hadam kot...jerawat pasir sy yg bnyk tu pn hilang serta merta..muka mkin glowing..kwn2 pn bnyk yg tgur muka mkin cntik n licin..dulu kulit muka kusam sgt...bila pakai makeup,kna cahaya matahari kulit muka jd mkin gelap n merah2.. sekarang ni kalau kluar dekat2 pn xpayah tempek bedak pn dh ok..keyakinan diri makin tinggi bila nk berhadapan dgn org..gambar before tu,time tgh pkai makeup tp still bole nmpk jerawat pasir yg bnyk n kulit pn hitam dan berminyak..gambar after tu,time x pakai makeup lngsung pn..kulit lbih glowing..bru bgun tdo pg td n after cuci muka trus snap pic...gambar pn dijamin tiada edit2..thx dian..sbb produk dian sgt berkesan kpd sy... ALHAMDULILLAH ^_^"







Ada 10 soalan lazim..meh2 
1. Apa istimewa vitamin brand dian'z dgn produk lain ?

:: vitamin C dan E di gabung dalam satu tablet . ia mecantikkan dan memutihkan kulit.. hilangkan parut..jerawat dan jeragat.dlm satu tablet hnya ada 4 bahan utama sahaja.. collagen dari ikan talapia,glutathione,buah maquiberry,dan vitamin c berasaskan oren



2. Ia akan sekata seluruh badan ke

: ia pasti.. vitamin akan cair dlm badan dan akan mengalir ke seluruh badan



3. Kalau stop apa lak akan jd ?

Semua dlm dunia ni tkkan kekal.if produk dah baik utk kulit knp perlu berhnti ? 

4. Alergik seafood boleh makan tak ?
Yea ! produk ni tak guna collagen marine.tp guna collagen berasaskan tilapia.. 

5. Ada kelulusan tak
yea..ada kelulusan serta kilang kami bertaraf GMP..dan halal

6. Sebotol tahan berapa lama
sebotol ada 30 biji.. sate tablet =12000mg packing lama( sebiji sehari).dan 60biji packing baru..satu tablet 6000mg ( dua biji sehari) ia sama saja.. sehari anda akan ambil / makan 12000mg. rasa tablet masam2 manis.boleh isap or telan je trus hehe

7. Kesan cpt tak ?
Produk ni takde kimia.. kesan paling cpt 2mggu.bergntung kpd invidividu

Harga: 
* RM80 Semenanjung Malaysia
* RM85 Sabah/ Sarawak

Kalau rasa berminat and nk order??

boleh isi form kat atas
@
contact ain kt FB(Youand Mycloset Full) atau sms/whatsapp 0148438299


NOUR AIN BEAUTY CARE (RECOMMENDED!!)

NourAin Beauty Care

(Product Recommended)

~Tak Kenal Maka Tak Cinta~
Tiada Pengelupasan , Perawatan 100% Semulajadi
NourAin Beauty Care merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk Nourain,menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah jerawat serta jeragat.

Ciri-Ciri Product NourAin 
* Beraskan Herba-herba terpilih
* Mengandungi vitamin C
* Sesuai untuk semua jenis kulit
* Tiada berlaku pengelupasan
* Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit
* Menyerikan kulit wajah
* Sesuai untuk lelaki dan wanita


Semakin hari permintaan pesanan untuk produk ini amat menggalakan. Rata-rata pelanggan sangat berpuas hati dan akan repeat order lagi. Melihat perkembangan klient, dengan perubahan penampilan yang lebih yakin dan gembira.adalah satu kenangan manis buat saya kerana dapat membantu anda.
  
Penggunaan produk Set Lengkap Nour Ain akan membantu anda
~Memutihkan kulit wajah dan menjadi lebih cerah dan berseri-seri
~Menghilangkan masalah kulit berminyak pada muka
~Memudar dan menghilangkan jerawat, jerawat, parut, white head, black head & lingkaran gelap bawah mata
~Hilangkan bintik hitam, white head pada bahagian bermasalah (dahi / hidung)
~Kulit muka menjadi lebih licin & gebu
~Mengurangkan kedut dan tegang pada kulit muka
~Wajah nampak lebih 'glowing' dan cerah
~Keluar rumah tanpa perlu bermekap tebal
~Lindungi kulit wajah dari sinaran UV
~Menjadikan anda kelihatan lebih muda dari usia sebenar
Complete Set

1.Nour Ain Beauty Soap

2.Nour Ain UV Foundation (10gm)

3.Nour Ain Night Cream (5gm)

4.Nour Ain Facial Toner

5.Nour Ain Vit-C Serum
 RM100

PROMOTION RM85 ONLY
* free pos semenanjung
* Sabah / Sarawak RM4

Harga Borong :
min 3 set RM80/set
min 6 set  RM75/set
min 12 set  RM70 /set


Exclusive Set : 
1 Beauty Soap :
1 UV + Foundation (15g)
1 Night Cream (10g)
1 Freshener Toner : 1pc
RM125

PROMOTION RM100 ONLY
* free pos semenanjung
* Sabah / Sarawak RM4

 atau boleh ADD-ON
EXCLUSIVE SET + SERUM 10ML RM147  RM120 ONLY
FREE POS SEMENANJUNG


TrialSet

1.Nour Ain Beauty Soap

2.Nour Ain UV Foundation (10gm)

3.Nour Ain Night Cream (5gm)

RM48

Facial Toner
Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kulit wajah, selain dirumus untuk menutup kembali liang pori dang mendinginkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup kembali pori-pori kulit serta mengembalikan kelembapan kulit wajah.
RM28

Beauty Soap
Kandungan : Water,Cocos Nucifera Oil,Olive Oil
*Bertindak sebagai agen pembersih
*Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
*Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
*Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyinkirkan kotoran yang terpendam
*Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
*Sesuai untuk lelaki dan wanita,remaja dan dewasa
RM14 
Night Cream (10gm)
*Sangat berkesan untuk meredakan,memudarkan dan menghilangkan jerawat juga jeragat dan anti kedutan
*Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
*Menyingkirkan garis halus kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain
*Sesuai untuk lelaki & wanita, remaja & dewasa
*Tanpa pengelupasan untuk kulit normal
RM38

 Vit-C Serum (10ml)


PERBEZAAN SERUM 10ML & 30ML

 *Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit

*Mampu mengatasi masalah radangan kulit

*Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya

*Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap,bebas dari garis halus dan kedutan (anti penuaan,tanpa suntikan)


*Cara Penggunaan:

Titikkan beberapa titis pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher, Birakan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya. Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit
  SERUM 10ML : RM 22 

  SERUM 30ML : RM 55 

Multi-V Cream(10gm) : HIGHLY RECOMMENDED
*Menghilangkan garis-garis halus pada wajah
*Menambahkan kolagen pada kulit wajah
*Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
*Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit
*Sangat baik untuk kulit berminyak, whiteheads,blackheads,parut & Kulit kering

Cara pengggunaan :
Diselangselikan dengan penggunaan night cream
RM48

PEMBELIAN 3 ITEM LOOSE, AKAN MENDAPAT FREE POSTAGE SEMENANJUNG @ KOS POS RM4 UNTUK SABAH/SARAWAK


Terbaru dari Nour Ain 'SKIN & BODY OIL MIST' berasaskan minyak argan, kaya dgn vitamin E khas untuk kulit dan ianya diimport khas dari Morocco! Sesuai digunakan seluruh badan dan kulit.

Cara pakai: hanya dengan spray sahaja pada bahagian kulit, dan ratakan dengan mudah ia meresap..membuat kulit lebih lembut, cerah dan kulit semakin cantik. Cuba dulu baru tahu

FUNGSI SKIN & BODY OIL MIST:

* menegangkan kembali kulit yang kedut & anti kedutan 

* melembapkan & memutihkan kulit

* membantu mencerahkan kulit

* menjadikan kulit sentiasa lembut & halus

*menghalang kulit dari terkena sinaran UVA/UVB

* sesuai bg seluruh kulit tubuh & wajah

* sesuai bagi semua golongan wanita & lelaki
RM62 (W.M)
RM67 (E.M)

Setiap complete set yang akan dimiliki :

1) Sabun Nour Ain 
2) UV Foundation 
3) Night Cream 
4) Toner 
5) Serum Vitamin C

CARA PEMAKAIAN :
WAKTU SIANG
1) CUCI MUKA DENGAN SABUN HERBA NOUR AIN.
2) SPRAY TONER KESELURUH MUKA DAN BIARKAN MERESAP SEKETIKA DAN BERSIHKAN DENGAN KAPAS MUKA.
3) SAPUKAN 2-3 TITIK SERUM KE SELURUH WAJAH DAN BIARKAN MERESAP.
4) SAPUKAN NIPIS  UV FOUNDATION DAN RATAKAN KESELURUHAN WAJAH ATAU BAHAGIAN YANG PERLU SAHAJA.
WAKTU MALAM
1) CUCI MUKA DENGAN SABUN HERBA NOUR AIN.
2) SPRAY TONER KESELURUH MUKA DAN BIARKAN MERESAP SEKETIKA DAN BERSIHKAN DENGAN KAPAS MUKA.
3) SAPUKAN 2-3 TITIK SERUM KE SELURUH WAJAH DAN BIARKAN MERESAP.
4) SAPUKAN NIPIS NIGHT CREAM  KESELURUH WAJAH DAN LEHER.
CARA PENGGUNAAN MULTI -V CREAM -( DIJUAL SECARA BERASINGAN RM50(10gm) )
- DIPAKAI 2-3 KALI SEMINGGU
- SAPUKAN NIPIS PADA WAJAH DAN LEHER (MALAM SHJ)
**DI SELANG SELIKAN DGN PEMAKAIAN NIGHT CREAM** CONTOHNYA MALAM NI ANDA SUDAH MEMAKAI NIGHT CREAM,MLM ESOKNYA PAKAI MULTI VITAMIN CREAM..:-))
TIPS BERGUNA**
  • JIKA INGIN LEBIH JIMAT SABUN DIPOTONG  4 (BOLEH THN 1 -1 1/2 bln)
  •  JIKA ANDA SEDANG MENGALAMI MASAALAH JERAWAT..KERAP CUCI MUKA,SELEPAS ITU SAPUKAN SERUM DAN SAPUKAN NIGHT CREAM SHJ. (BOLEH CEPAT KECUTKAN JERAWAT YG SEDANG NAIK.)
  •  JIKA ANDA TIDAK KELUAR RUMAH SELEPAS MENCUCI MUKA , SAPUKAN SERUM SAHAJA TANPA MENGGUNAKAN UV FOUNDATION. (SERUM BERTINDAK SEBAGAI PERAWATAN TERAPI KULIT DAN MEMBUATKAN KULIT LEBIH ANJAL, TEGANG DAN LEMBAB)
  • TIADA MASAALAH UNTUK MENCUCI MUKA DGN SABUN NOUR AIN SEBERAPA KERAP KERANA PRODUK INI TIDAK AKAN MENIPISKAN KULIT MUKA MALAH DENGAN PENGGUNAAN YG KERAP AKAN DAPAT MEREDAKAN PERTUMBUHAN JERAGAT DAN JERAWAT. KULIT JUGA AKAN TERASA LEMBUT DAN GEBU.:-)
  •  

KULIT KERING
Ia menghasilkan kurang sebum lalu muka kita tidak kelihatan berkilat. Pada kebanyakan masa, mereka yang berkulit kering mempunyai raut wajah yang kusam dan mempunyai liang roma yang kecil atau langsung tidak kelihatan. Kulit jenis ini juga menggelupas sesekali dan kadangkala memberi efek rasa kurang selesa.
Anda juga harus memberi lebih perhatian terhadap garis-garis halus yang timbul ketika dimamah usia terutamanya di bahagian tepi mata, garisan senyuman dan dahi.
Tahap kelembapan dan sebumnya rendah. Satu-satunya cara untuk menangani masalah ini ialah menggunakan pencuci muka yang berbuih. Biarkan ia di atas kulit sebelum dibersihkan dengan kapas lembut. Kemudian, cuci dengan air sejuk. Pastikan anda menggunakan krim pelembap yang mempunyai tahap kelembapan yang tinggi.
Sumber: kosmo.com.my


KULIT BERMINYAK
Ia seringkali dibenci oleh ramai remaja, termasuk orang lelaki. Kulit ini mengeluarkan banyak sebum dan membuatkan seseorang nampak seperti tidak menjaga kecantikan diri.
Liang romanya juga besar. Sebab itulah seseorang mudah mendapat jerawat.
Bahagian hidung adalah yang paling aktif. Jenis kulit ini memerlukan penjagaan khas. Selepas membersihkan wajah dengan pencuci muka, gunakan losen penegang kulit dan krim pelembap yang berasaskan kandungan air yang rendah.
Sumber: kosmo.com.my
     
1) Adakah wanita hamil boleh menggunakannya?
Jawapan: Boleh. Kerana NOUR AIN adalah produk yg diluluskan KKM dan mempunyai sijil halal. Kandungannya tidak membahayakan mana-mana pengguna termasuk wanita hamil bahkan ianya diperbuat daripada herba-herba terpilih.

2) Adakah produk NOUR AIN ini memberikan kesan pengelupasan apabila menggunakannya?
Jawapan: Produk NOUR AIN amat memberi kepuasan kepada pengguna untuk kelihatan cerah berseri tanpa ada proses pengelupasan.

3) Berapa lamakah kesan yang bakal diperolehi oleh pembeli bagi kulit muka setelah menggunakan produk NOUR AIN ini?
Jawapan: Ianya bergantung kepada jenis & hormon kulit pengguna. Ada pengguna yang memperolehi kesannya seawal 3 hari. Ada yang 2 minggu. Bergantung juga kepada cara penggunaan pengguna sama ada konsisten atau tidak.

4) Adakah ianya mampu menghilangkan jeragat?
Jawapan: Produk NOUR AIN memang dirumus khas untuk menghilangkan jerawat, jeragat, dan juga menyerikan kulit kusam, lesu, letih serta tidak bermaya. Penggunaan serum vitamin c NOUR AIN bakal mengembalikan keserian wajah dengan penggunaan set lengkap NOUR AIN.

5) Adakah produk ini telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia?
Jawapan: Ya. Produk NOUR AIN telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan setiap nombor sirinya telah dicetak di kotak-kotak produk NOUR AIN.

6) Adakah ianya sesuai digunakan oleh lelaki?
Jawapan: Produk NOUR AIN sesuai digunakan oleh setiap lapisan masyarakat, tidak mengira usia dan jantina termasuk lelaki.

7) Dimanakan produk NOUR AIN ini diperbuat?
Jawapan: Produk NOUR AIN adalah barangan buatan MALAYSIA. Ianya diperbuat di Malaysia.

8) Berapa lamakah tempoh masa yang diperlukan oleh kulit saya sekiranya saya ingin bertukar produk kepada produk NOUR AIN ini?
Jawapan: Ianya bergantung kepada keputusan pengguna sama ada ingin bertukar terus daripada produk lama kepada produk NOUR AIN memandangkan produk NOUR AIN ini tiada proses pengelupasan.

9)Adakah ianya sesuai untuk kulit berjerawat atau berjeragat?
Jawapan: Ianya sesuai untuk SEMUA jenis kulit sama ada yg berjeragat, berjerawat, kusam, letih, gelap atau tidak bermaya.

10)Bolehkah saya bermekap jika memakai UV Foundation?
Jawapan: Boleh. UV Foundation boleh dipakai di bawah lapisan foundation yg anda suka (cth:simply city, naturactor, dsb). Ini adalah kerana tekstur uv foundation itu sendiri yg tidak tebal. Hanya sapuan nipis diperlukan jika anda ingin menambah mekap anda.


SELAMAT MENCUBA PRODUK NOUR AIN..SEMEMANGNYA NOUR AIN TERBAIK DAN BERKESAN!!! :-))

COMPLETE SET : RM95 ONLY

FREE POSTAGE (EM)
add RM5 SS
Apa kata, anda pula mencuba keberkesanan Nour Ain ini.
Percayala, Nour Ain satu2 skincare yang lain dari yg lain.
Saya Sudah, Anda bila lagi..


Customer yang berpuas hati dengan Nour Ain 
Ayu baru 3hr dah dpt rasa bestnye Nour Ain ni..

Siapa nak mencuba jgn tunggu lagi.. 



SEBELUM DAN SELEPAS

Tiada lagi masalah parut n jerawat tumbuh selepas menggunkan produk nie... hasilnyeee hanya pkai dari 16/7/2012 hingga 3/9/2012 e2pn on off pkai almklum xrajin sgt nk touchup memalam ni heheheh


 Testimonial terbaru..selepas 2 minggu menggunakan set 3in1 + toner + vit-c serum..wajah semakin berseri2.. terima kasih sudi kongsi gambar sebagai testimonial..













whatsapp /sms 014-8438299 utk TEMPAHAN



★ NOUR AIN SKINCARE (complete set)
1 X RM85
3 X RM75
5 X RM70
10 X RM65
1 Beauty Soap
1 UV Foundation (10g)
1 Night Cream (5g)
1 Freshener Toner
1 serum vit c


★ NOUR AIN SKINCARE (trial set)
1 X RM48
3 X RM45
5 X RM40
10 X RM33
1 Beauty Soap
1 UV + Foundtion (10g)
1 Night Cream (5g)


★ NOUR AIN EXCLUSIVE SET
1 X RM100
3 X RM90
5 X RM82
10 X RM75
1 Beauty Soap
1 UV Foundation (15g)
1 Night Cream (10g)
1 Freshener Toner


★ NOUR AIN EXCLUSIVE SET + SERUM 10 ML
1 X RM120
3 X RM110
5 X RM100
10 X RM90
1 Beauty Soap
1 UV + Foundation (15g)
1 Night Cream (10g)
1 Freshener Toner
1 Serum 10 ml

★ NOUR AIN CC CREAM (20ML)
1 X RM55
3 X RM50
5 X RM45
10 X RM38


★ NOUR AIN SABUN (not include pos)
1 X RM14
3 X RM13
5 X RM12
10 X RM11

★ NOUR AIN SERUM 10 ML (not include pos)
1 X RM20
3 X RM18
5 X RM17
10 X RM16

★ NOUR AIN SERUM 30 ML (not include pos)
1 X RM54
3 X RM50
5 X RM45
10 X RM42

★ NOUR AIN TONER (not include pos)
1 X RM28
3 X RM25
5 X RM23
10 X RM20


★ NOUR AIN UV FOUNDATION (not include pos)
1 X RM28
3 X RM25
5 X RM23
10 X RM20

★ NOUR AIN NIGHT CREAM (not include pos)
1 X RM38
3 X RM35
5 X RM30
10 X RM26


★ NOUR AIN MULTI V CREAM (not include pos)
1 X RM45
3 X RM40
5 X RM35
10 X RM33

SMS/WHATSAPP 014-8438299

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


SELF COLLECT :
TTDI JAYA , SHAH ALAM 014-8438299
WAKAF CHE YEH, KOTA BHARU 017-9198346

(Dropship diperlukan)


YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , SILA PM KE FACEBOOK KAMI :https://www.facebook.com/messages/permatabeautymall
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

: BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 2BE GORGEOUS DETOX 360 EFFECTS WHITENING CREAM 4 STEP WAIST TRIMMER 7DAYS JUICE AL - RAZI AL - RAZI SABUN MUKA AL - RAZI SELANGOR AL - RAZI TESTIMONI AMYERA FLAWLESS AGEN AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM APRICGOLD AURA MEN TURBO COLLAGEN AURA MEN TURBO COLLAGEN AURAWHITE AURA MEN TURBO COLLAGEN MURAH AURA MEN TURBO COLLAGEN STOKIS AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN AURAMEN FACE SOAP AURASHINE AURASLIM SHAKE AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR AURAWHITE GLUTACOLLAGEN 900 000MG AURORA STOKIS AYLAMYRA SKIN CARE | PRODUCT OF SWITZERLAND BABIES BLINK PINKISH DATIN LYANAZ BEAUTYCARE NOUR AIN BEDAK ARAB BEDAK TANAKA BELLA FORMULA BELLA SINUS CURE bella sinus murah BELLEZA HQ BELLEZA PINK BELLEZA TESTIMONI BELLEZZA ESSENTIAL BELVYA BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP BLINKQ BEAUTY DRINK BORONG BORONG SABUN ALPHA ARBUTIN BVR COLLAGEN BVR GOLD SCRUB BVRC California Beauty Slim N Fit Girdle CELAK CHRISZEN CHRISZEN GEL EYELINER Chriszen Moist Cake COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set COMBO DIANZ D'HERBS LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT Dewy Extra Whitening DEWY GOGEN DEWY WHITENING DIANZ RM70 DIANZ VITAMIN WHITENING COLLAGEN 6000mg.DIANZ VITAMIN C. DIAN'Z STOKIS DNARS PUTEH PITERA DNARS SKINCARE EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS EMJOI TWEEZE EYELINER CHRISZEN ORI FELINNA INCHLOSS FERWHITE L GLUTATHIONE 1 MILLION MG FERWHITE MURAH FERWHITE STOKIS SELANGOR FIRM BREAST FLORAL MASK FLORAL MASK 50ml FLORAL MASK BY DIAN'Z GERMA SHAPE UP CAMISOLE GLITTERS BY RADIGLOW GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C WHITE PERFECT GLUTACELL BORONG GLUTACELL HQ GLUTACELL Inspired by Botox GLUTACELL MURAH GLUTACELL STOKIS GLUTAKOJIC 3 LAYER Gold Pome L-Gluthathione Gold Powder Scrub Body Whitening Exfoliating Gel Grip HARUM MALAM BORONG HARUM MALAM MURAH HARUM MALAM SHAH ALAM HARUM MALAM STOKIS.HARUM MALAM TESTIMONI HEIGHT UP BORONG HEIGHT UP MURAH HEIGHT UP RM160 HEIGHT UP STOKIS HEIGHT UP SUPPLEMENT TINGGI HEIGHT UP TESTIMONI IBU PATI MASK ICYCOOL SLIMMING GEL INAYAH BORONG INAYAH SHAH ALAM INCHLOSS IZZUE ISLAM JAMU DEWI DARA JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE JAPAN HIGH WAIST BODY SHAPING UNDERWARE MURAH. JERAWAT BERLUBANG JUS PEMUTIH K-COLLY HALAL K-COLLY MURAH K-COLLY SHAH ALAM K-COLLY STOKIS K-Colly Sweet 17 K-Colly Sweet Seventeen 1 K-COLLY TESTIMONI KAPSUL HORMON KECUT CYS Kecut Rahim Kegatalan Kembali Dara kempiskan perut Keputihan Ketuat Khasiat Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul KKM KKM VCOA KOTA BHARU Kotoran KRYOLAN SUPRACOLOR Kurus Dalam Masa 7 Hari Longgar LOTION LYANAZ LYNANAZ PATI IBU MAGIC REPAIRING N WHITENING CREAM MAIXARA BORONG MAIXARA C SENTIAL MAIXARA MWE MAIXARA SLIM LOOK MAMA GOJES BORONG MAMA GOJES BY FEREENA MAMA GOJES STOKIS MAMA GOJES TESTIMONI MASK HILANG BLACKHEAD MCS BORONG MCS MURAH MEKAR DARA MEKAR DARA HQ MEKAR DARA STOKIS MEKAR DARA TESTIMONI MEKARA DARA MURAH MENGANDUNG MIERABELLA TREENEA MILKY - G BUST UP BREAST FORMULA MINYAK KELAPA DARA MIRACLE SLIMMING COFFEE MISTINE BB CREAM MOLLY BARBIE SKIN SERUM BORONG MOLLY BARBIE SKIN SERUM SELANGOR MOLLY BARBIE SKIN SERUM STOKIS MOLLY BARBIE SKIN SERUM TESTIMONI MOLLYS BB DOLL MOLLYS BB DOLL FOUNDATIO MURAH MOLLYS BB DOLL FOUNDATION MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SELANGOR MOLLYS BB DOLL FOUNDATION STOKIS MOON SOAP RESDUNG MOONSOAP MOONSOAP MURAH MOONSOAP STOKIS MOONSOAP TESTIMONI MURAH MZ F2F MZ Fat2Fit Mist Spray MZ Murah.MZ testimoni MZ Shah Alam MZ Soap MZ SOAP BARU MZ SOAP MURAH MZ SOAP STOKIS MZ SOAP TESTIMONI MZ Spray MZ Stokis NAKED2 URBAN DECAY EYESHADOW NAKED2 URBAN DECAY MURAH NAKED2 URBAN DECAY SHAH ALAM NANO SOAP AGEN NANO SOAP HQ NANO SOAP MURAH NANO SOAP SHAH ALAM NANO SOAP STOKIS NANO SOAP TESTIMONI NATURAL BAMBOO Natural Bamboo Charcoal Murah Di pasaran NATURGO NATURGO MASK MURAH NBC BIG SIZE NOUR AIN MURAH NOUR AIN STOKIST NOUR AIN STOKIST SELANGOR NOUR AIN TESTIMONI OPA SELANGOR OPA SHAH ALAM OPA SNOW OPA STOKIS.OPA MURAH ORIGINAL oxigen cell murah OXYGEN CELL by NINA SKINCARE 30G oxygen cell murah oxygen cell ready stock oxygen cell shah alam PARUT BERLUBANG PARUT JERAWAT PATI EMAS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA SELANGOR PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA STOKIS PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA TESTIMONI PEJALKAN BREAST PEMUTIH GIGI PENGEDAR SHAH ALAM PERAPAT PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ PERFECT LADY Perla Coffee PERLA COFFEE MURAH PERLA COFFEE SLIMMING PERLA COFFEE STOKIS PERLA COFFEE TESTIMONI PERLA EXCLUSIVE PERLA EXCLUSIVE MURAH PERLA OFFICIAL PERLA STOKIS PMCVC POMEGRANATE PINK POMEGRANATE WHITENING CLEANSER POMOGRANATE BLACK POMOGRANATE GOLD PROMOSI PROMOSI MILKY G PURE MARINE COLLAGEN GRED AA push up bra. alat kempiskan perut PUTIH PUTIHKAN KULIT RADIANCE RADIANCE MURAH RADIANCE RM155 RADIANCE SIGNATURE RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60 RADIGLOW INGREDIENT radiglow rm160 RADIGLOW RM165 RADIGLOW SELANGOR; RADIGLOW MALAYSIA RADIGLOW STOKIS RADIGLOW SUPPLEMENT RADIGLOW TESTIMONI RAHSIA WANITA RAHSIA WANITA MURAH RAHSIA WANITA STOKIS RAHSIA WANITA TESTIMONI RAMPING BALM Rapat RAPIBUST MAKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA RAPIBUST MURAH RAPIBUST STOKIS RAPIBUST TESTIMONI RELIAN MASCARA RELIAN MASCARA MURAH RELIAN MASCARA REVIEW RM15 RM20 ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK Rose Hair Perfume Rose Hair Perfume Borong Rose Hair Perfume Murah Rose Hair Perfume STOKIS ROYAL SLIM LISHOU MAGIC . ENOT ROYAL SLIM LISHOU MAGIC PENGEDAR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC SELANGOR ROYAL SLIM LISHOU MAGIC STOKIS ROYAL SLIM RM90 Russet SABUN AL - RAZI SABUN AL - RAZI STOKIS SABUN ALPHA ARBUTIN SABUN ALPHA ARBUTIN MURAH SABUN ARBUTIN MURAH SABUN PUTIH SABUN SUSU BERAS COLLAGEN BORONG SABUN SUSU BERAS COLLAGEN MURAH SABUN SUSU BERAS KBROTHER SABUN VITAMIN SABUN VITAMIN A SABUN VITAMIN TESTIMONI SATIN RM140 SATIN SKINZ MURAH. SATIN SKINZ SATIN SKINZ PREMIUM SATIN SKINZ SHAH ALAM SATIN SKINZ TESTIMONI SATIN SKINZ VIP STOKIS SCRUB BELVYA TESTIMONI SCRUB KURUS SCRUB POMEGRANATE ORIGINAL SECRET BUST UP SECRET BUST UP MURAH SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN TESTIMONI SELANGOR SERI DEWI MALAM SERUM GLUTA KOJIC SHAH ALAM SHAH ALAM. SHISEIDO BLACK MASK SHISEIDO BLACK MASK BORONG SHISEIDO WHITE MASK Shishedo Black Mask Murah SINUS CURE MURAH SINUS CURE RM50 SIZE GERMA CAMISOLE SKINCARE SKINCARE NOUR AIN SKINCARE PRODUK MELAYU Skincerity Skincerity Fungsi Skincerity MLM Skincerity Selangor Skincerity Stokis Skincerity TESTIMNONI SLIM N FIT GIRDLE SLIMMING SUIT SMART KIDDIES BY AURAWHITE SMART KIDDIES KKM SMART KIDDIES MURAH SMART KIDDIES STOKIS SMART KIDDIES TESTIMONI Sponge Ori Kokuryu SPRAY OPA STOKIS STOKIS DNARS stokis dropship STOKIS MAIXARA STOKIS MIRACLE SLIMMING COFFEE STOKIS PERLA STOKIS SECRET BUST UP STOKIS SELANGOR STOKIS SHAH ALAM STOKIS VENE SLIMMING LOTION STOKIST Stokist Bedak Arab SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA DROSPSHIP SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA MURAH SUMMER PACK 3 IN 1 GENIE BRA SHAH ALAM Super Summer Cake SUPPLEMENT VAGINA TANAKA TANAKA MURAH TANPA KIMIA TANPA PENGELUPASAN TESTIMONI TESTIMONI 7DAYS LYANAZ TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE TESTIMONI MILKY G TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE TESTIMONI SECRET BUST UP TESTIMONI TREENEA TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VITAMIN C FELINNA Thanyaporn breast kapsul THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH TREENEA CARA MAKAN TREENEA SELANGOR TREENEA SHAH ALAM TREENEA UTK IBU TURTLE LAMP TURTLE LAMP MURAH TWILIGHT TURTLE LAMP UBAT EXCEMA UBAT KURUS UBAT MONTOK PUNGGUNG VCOA LIQUID VCOA RESDUNG VCOA TREENEA VENE SLIMMING LOTION VENE SLIMMING LOTION MURAH VENE SLIMMING LOTION STOKIS VENE SLIMMING LOTION TESTIMONI VIT C DIANZ VITAMIN C 1000MG Vitamin C Felinna WHITE MASK WHITE PERFECT WHITELIGHT WHITENING 7DAYS WONDER GLOW GOLD BASIC ADVANCE SERIES. WG GOLD WONDER GLOW MURAH WONDER GLOW SELANGOR WONDER GLOW STOKIS WONDERGLOW TESTIMONI X-LOSS FELINNA X-LOSS LOTION FELINNA X-LOSS MURAH X-LOSS STOKIS XXL XXXL ZIRANA ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ZIRANA MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET HQ ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH ZOFEA BEAUTY SECRET SHAH ALAM ZOFEA BEAUTY SECRET STOKIS ZOFEA BORONG ZOFEA MURAH ZOFEA SHAH ALAM

TERMA & SYARAT SHOPPING @ YOUAND MYCLOSET

1. Untuk pembeli yang serius sahaja.

2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.

3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).

5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)

6. Masa pengeposan adalah waktu petang setiap hari bekerja (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut berkemungkinan besar akan dipos pada hari yang sama utk pembayaran sebelum 4.30ptg)

7. Pertukaran produk/pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).

8. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).

9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.

10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.